~E:) napisał(a): Witaj Maleńki :D Już wiem, ile czasu trzeba zarezerwować na rozmowę z Tobą. Ale kto by przypuszczał, że Ty taka gaduła Jesteś ::) :) :) Mam nadzieję, że Twoje coraz nowsze kontakty z ludźmi ;) będą przynosiły Ci tylko radość nieustanną
Artur, Ty wiesz :* :* :*
Witam Wszystkich !
Ja dziś byłem na kolejnym długim spacerku i chyba nawet się trochę opaliłem. Niestety przez dużą różnicę temperatur trochę ciągnę nosem i to mnie martwi bo nie mogę dawać i dostawać buziaków he he.
Refleksja na temat Świąt. Nie wiem czy się z nią zgodzicie:
Jest piękna pogoda ,zbliżają się Święta jak zwykle Wszyscy szaleją na zakupach, panie sprzątają gotują pieką ciasta lub kupują he he a panowie im nie przeszkadzają a tym samym bardzo im pomagają he he
E no to teraz już wiesz że trzeba dużo czasu bo gadulstwo to jest wrodzona wada paralitów he he i napewno mój teraz drugi nałóg bo pierwszym jak wiesz jest buziakowanie he he. Co do kontaktów to widzę że bardzo pozytywnie na mnie działają więc zamierzam je kontynuować a nóż coś ruszy we mnie i obejdzie się bez operacji. Byłoby taniej i bez ingeręcji chirurgicznej he he. Przed wczoraj z Tobą a wczoraj miałem równie miłą rozmowę z małąMi. Ze mną bez problemu wygadacie wszystkie darmowe minuty he he. Miłej pracy Ci życzę i ślę buziaki :* :* :* :* :* :* :* :*
małaMi dzięki za miły telefon. Będziemy musieli pomyśleć jakby tu powiększyć ten limit darmówek ale obawiam się że na Nasze gadulstwo żaden limit nie będzie wystarczający wiem że myślisz tak samo he he. Miłej pracy Ci życzę :* :* :* :* :*
Dopisane 21.04.2011r. o godz. 02:18:
Pannazdzieckiem napisał(a): Tak się jakoś zlożyło , że mam wolną chwilę ...... już nie mam , mały . Miłego dnia Arturze :D
Paniusiu pamiętaj o czym Ci mówiłem nie przesadzaj bo zdrowie jest tylko jedno inaczej namówię E i GosiaM. E będzie trzymała a Gosia będzie kijem lała na goły tyłek he he. Chcesz tego ? Miłego dnia Ci życzę.
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*