Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3655
#Kava nieaktywny
20 kwietnia 2011r. o 1:45
Cieszę się, że Nasze ścieżki skrzyżowały się, przeżycia Nas połączyły a Nasze mysli zbliżyły się tak, że gdy rozmawiamy - odnajdujemy nowe prawdy, nowe spojrzenie na miłość, życie, wiarę.

Dziękuję Ci, że jesteś - gotowy do słuchania, do radości i do szlochania ze mną.

Dziękuję Ci za radość, za problemy, przyjemności i ból dzielone ze mną. /M.S./

Dobranoc :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3186
#arturkedzia nieaktywny
20 kwietnia 2011r. o 2:39
Kava napisał(a): Cieszę się, że Nasze ścieżki skrzyżowały się, przeżycia Nas połączyły a Nasze mysli zbliżyły się tak, że gdy rozmawiamy - odnajdujemy nowe prawdy, nowe spojrzenie na miłość, życie, wiarę.

Dziękuję Ci, że jesteś - gotowy do słuchania, do radości i do szlochania ze mną.
Dziękuję Ci za radość, za problemy, przyjemności i ból dzielone ze mną. /M.S./

Kavo mogę tylko powiedzieć że nie często mi się zdarza być czymś bardzo zaskoczonym aż tak żebym nie wiedział co mam odpowiedzieć. Jedyne co mi teraz przychodzi do głowy to to że czuję się zaszcycony. Mam awarię inteligęcji bo jestem wzruszony. Dziękuję Ci że jesteś :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.04.2011r. o godz. 02:32:

~E:) napisał(a): Leniwa jestem, więc piszę tu, to samo, co w bajaniu ;) Może później się rozkręcę. Artur, Ty wiesz :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

E wiem wiem po takiej wycieczce musisz odpocząć . Dzięki było mi bardzo miło wczoraj z Tobą porozmawiać. Oczywiście do odbioru :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 20.04.2011r. o godz. 02:39:

magnum44 napisał(a): Witaj Art i wszyscy :)
Lubię takie kary i już sie poprawiam: :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Magnum 44 Ty się poprawiłaś to Kava odebrała mi na chwilę mowę. Dzięki za piosenki. i do kolekcji kilka :* :* :* :* :*
Mało pracy masz mieć he he.

Dobranoc. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
~E:) niezalogowany
20 kwietnia 2011r. o 6:32
Witaj Maleńki :D Już wiem, ile czasu trzeba zarezerwować na rozmowę z Tobą. Ale kto by przypuszczał, że Ty taka gaduła Jesteś :D :D :D :D Mnie też było bardzo miło, to trochę inna forma kontaktów niż pisanie, bo słyszysz śmiech, zmieniające się emocje, chwile zadumy. Bezcenne :) :) :) Mam nadzieję, że Twoje coraz nowsze kontakty z ludźmi ;) będą przynosiły Ci tylko radość nieustanną
Kavo, piękny utwór, a refren mówi chyba o sytuacji, ale i pragnieniach wielu osób:
W ramionach anioła
Odlecę daleko stąd
Z tego ciemnego, zimnego pokoju hotelowego
I z nieskończoności, której się boisz
Wyciągają cię z ruiny
Twojej cichej zadumy
Jesteś w ramionach anioła
Może odnajdziesz tu jakieś pocieszenie
Pozdrowienia dla Wszystkich Domowników :* :* :* Artur, Ty wiesz :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
20 kwietnia 2011r. o 6:57
Tak się jakoś zlożyło , że mam wolną chwilę ...... już nie mam , mały . Miłego dnia Arturze :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
21 kwietnia 2011r. o 2:18
~E:) napisał(a): Witaj Maleńki :D Już wiem, ile czasu trzeba zarezerwować na rozmowę z Tobą. Ale kto by przypuszczał, że Ty taka gaduła Jesteś ::) :) :) Mam nadzieję, że Twoje coraz nowsze kontakty z ludźmi ;) będą przynosiły Ci tylko radość nieustanną
Artur, Ty wiesz :* :* :*

Witam Wszystkich !

Ja dziś byłem na kolejnym długim spacerku i chyba nawet się trochę opaliłem. Niestety przez dużą różnicę temperatur trochę ciągnę nosem i to mnie martwi bo nie mogę dawać i dostawać buziaków he he.

Refleksja na temat Świąt. Nie wiem czy się z nią zgodzicie:

Jest piękna pogoda ,zbliżają się Święta jak zwykle Wszyscy szaleją na zakupach, panie sprzątają gotują pieką ciasta lub kupują he he a panowie im nie przeszkadzają a tym samym bardzo im pomagają he he

E no to teraz już wiesz że trzeba dużo czasu bo gadulstwo to jest wrodzona wada paralitów he he i napewno mój teraz drugi nałóg bo pierwszym jak wiesz jest buziakowanie he he. Co do kontaktów to widzę że bardzo pozytywnie na mnie działają więc zamierzam je kontynuować a nóż coś ruszy we mnie i obejdzie się bez operacji. Byłoby taniej i bez ingeręcji chirurgicznej he he. Przed wczoraj z Tobą a wczoraj miałem równie miłą rozmowę z małąMi. Ze mną bez problemu wygadacie wszystkie darmowe minuty he he. Miłej pracy Ci życzę i ślę buziaki :* :* :* :* :* :* :* :*

małaMi dzięki za miły telefon. Będziemy musieli pomyśleć jakby tu powiększyć ten limit darmówek ale obawiam się że na Nasze gadulstwo żaden limit nie będzie wystarczający wiem że myślisz tak samo he he. Miłej pracy Ci życzę :* :* :* :* :*

Dopisane 21.04.2011r. o godz. 02:18:

Pannazdzieckiem napisał(a): Tak się jakoś zlożyło , że mam wolną chwilę ...... już nie mam , mały . Miłego dnia Arturze :D

Paniusiu pamiętaj o czym Ci mówiłem nie przesadzaj bo zdrowie jest tylko jedno inaczej namówię E i GosiaM. E będzie trzymała a Gosia będzie kijem lała na goły tyłek he he. Chcesz tego ? Miłego dnia Ci życzę.

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*

3145
#hemi nieaktywny
21 kwietnia 2011r. o 10:16
Witam Arcziego i wszystkich domowników:)

Piszesz ,że zaczął sie świąteczny szał,zakupy,wypieki itp,oj to chyba nas to jakoś nie dotyka:D Chatka nasza ogarnięta,moja ukochana niestety w pracy i to codziennie do 18 a w sobotę do 14 i wtedy będzie miała troszkę kuchennej roboty,bo robi troszkę żarełka,ale bez szaleństw;) a ciacho się kupi:)

Ja za to dziś i jutro wolne wiec popsiątam mamy domek i troszkę podłubie i popicuję autko,pikna pogoda więc nie ma to jak wychuchać ,wypieścić,za to w piątek wieczorem idę na 36h dyżurek i wracam w niedzielę raniutko do domku,śniadanko z mamą i w trasę...lecimy na 2 dni do teściów:):):)
W końcu z teściami sie napiję "zaręczynowej:):)!!!!
Co jechałem do nich ,to tylko na jeden dzionek i wiadomo-nawet kielicha do obiadu niet...;(

A jak tam u was to wygląda??
też szał zakupów,czy normalnie ,skromnie,bez specjalnego szału bo...każdy szaleje to i ja;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5183
magnum44
21 kwietnia 2011r. o 14:52
Witaj Art i wszyscy "Domownicy" :)
U mnie szału nie ma, jeszcze muszę hamować Mamę, bo potrafi się rozpędzić kosmicznie :D
Życzę radosnych Świąt spędzonych w miłym rodzinnym gronie :)
&feature=related :*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ niezalogowany
21 kwietnia 2011r. o 16:02
hemi napisał(a): A jak tam u was to wygląda??
też szał zakupów,czy normalnie ,skromnie,bez specjalnego szału bo...każdy szaleje to i ja;)

hemi, nawet wprowadzasz polemike. Zostaw kazdemu to, co uwaza za sluszne. O jaki szale zakupow Ty mowisz. I nie kazdy szaleje w Twoim rozumieniu. Dla Ciebie to bedzie szal, dla innych nie bedziem szalem, a troche innymi zakupami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.