Pannazdzieckiem napisał(a): Jakie tam rewolucje Drogi Prezesie , zresztą wydaje mi się , że Mała Mi nie miała złych zamiarów przerabiając Ciebie w króliczka . Wspomnij takie przysłowie " pokorne ciele .... :) Gorzej będzie , jak się Kava dowie :D
Witam Wszystkich ! Dziś wpadam do Nas póżno bo wcześniej ogl. świetną polską komedię Lejdis. Film bardzo edukacyjny dla męższczyzn Pokazuje dokładnie czym kończy się bałamucenie kilku Kobiet naraz. Całe szczęście że ja tak nie robię bo strach się bać he he.
Paniusiu Też mam taką nadzieję że zostanę przeznaczony np. na ubój gospodarczy bo powszechnie wiadomo że króliczki są smaczne he he . Pewności jednak nie mam może po wekendzie mi odpowie. Co do Kavy to jestem pewien że odp. bardzo podobnie jeśli nie tak samo jak Tobie odp. małaMi. Nie boję się bo Nasze relacje są na wysokim poziomie kultury i wzajemnego szacunku urozmaicone dużą dawką poczucia humoru, który jak wiesz wszyscy tu piszący posiadają w dużych ilościach pozatym tak myślę że wszystkie Kobiety tu wiedzą że ze mnie ,,niespotykanie spokojny człowiek,, krzywdy nie zrobię co najwyżej spawię subtelnie i delikatnie przyjemność he he.
Dopisane 16.04.2011r. o godz. 01:46:
Jowito dzięki za życzonka. Ja Tobie życzę po pierwsze szczęśliwej drogi a po drugie udanych Świat Wielkanocnych w gronie rodzinnym. Życzenia odemnie przekaż też swoim bliskim. Przekazuję Wam buziaczki :* :* :* :* :*
Dopisane 16.04.2011r. o godz. 02:04:
mała Mi napisał(a): [
jak przystało na prawdziwego don żuana, Artur powinien bałamucić wiele niewiast :)
małaMi wiem że się zgodzisz z moją odp. dla Paniusi więc ja z Twoją tutaj też się zgodzę dlatego proszę nie trzymaj mnie w niepewności i odp. mi na poprzedniego wesołego posta he he.
I jeszcze ślę Ci na wekend buziaczki oczywiście do osob. odebrania :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 16.04.2011r. o godz. 02:16:
Dziś się z Wami żegnam. Przez wekend będę odpoczywał od kompa czego i Wam życzę. Spotkamy się w poniedziałek chociaż dziś popołudniu będę miał przyjemność gościć kilkoro bardzo sympatycznych bolecnautów. Już za 12 godzin.
Wszystkim Miłego Wekendu życzę :* :* :* :* :* :* :* :*