Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
16 kwietnia 2011r. o 2:16
Pannazdzieckiem napisał(a): Jakie tam rewolucje Drogi Prezesie , zresztą wydaje mi się , że Mała Mi nie miała złych zamiarów przerabiając Ciebie w króliczka . Wspomnij takie przysłowie " pokorne ciele .... :) Gorzej będzie , jak się Kava dowie :D

Witam Wszystkich ! Dziś wpadam do Nas póżno bo wcześniej ogl. świetną polską komedię Lejdis. Film bardzo edukacyjny dla męższczyzn Pokazuje dokładnie czym kończy się bałamucenie kilku Kobiet naraz. Całe szczęście że ja tak nie robię bo strach się bać he he.

Paniusiu Też mam taką nadzieję że zostanę przeznaczony np. na ubój gospodarczy bo powszechnie wiadomo że króliczki są smaczne he he . Pewności jednak nie mam może po wekendzie mi odpowie. Co do Kavy to jestem pewien że odp. bardzo podobnie jeśli nie tak samo jak Tobie odp. małaMi. Nie boję się bo Nasze relacje są na wysokim poziomie kultury i wzajemnego szacunku urozmaicone dużą dawką poczucia humoru, który jak wiesz wszyscy tu piszący posiadają w dużych ilościach pozatym tak myślę że wszystkie Kobiety tu wiedzą że ze mnie ,,niespotykanie spokojny człowiek,, krzywdy nie zrobię co najwyżej spawię subtelnie i delikatnie przyjemność he he.

Dopisane 16.04.2011r. o godz. 01:46:

Jowito dzięki za życzonka. Ja Tobie życzę po pierwsze szczęśliwej drogi a po drugie udanych Świat Wielkanocnych w gronie rodzinnym. Życzenia odemnie przekaż też swoim bliskim. Przekazuję Wam buziaczki :* :* :* :* :*

Dopisane 16.04.2011r. o godz. 02:04:

mała Mi napisał(a): [
jak przystało na prawdziwego don żuana, Artur powinien bałamucić wiele niewiast :)

małaMi wiem że się zgodzisz z moją odp. dla Paniusi więc ja z Twoją tutaj też się zgodzę dlatego proszę nie trzymaj mnie w niepewności i odp. mi na poprzedniego wesołego posta he he.
I jeszcze ślę Ci na wekend buziaczki oczywiście do osob. odebrania :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 16.04.2011r. o godz. 02:16:

Dziś się z Wami żegnam. Przez wekend będę odpoczywał od kompa czego i Wam życzę. Spotkamy się w poniedziałek chociaż dziś popołudniu będę miał przyjemność gościć kilkoro bardzo sympatycznych bolecnautów. Już za 12 godzin.
Wszystkim Miłego Wekendu życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
16 kwietnia 2011r. o 10:51
...i cokolwiek się dzieje, nawet gdy braknie sił i przyjaznych osób przy tobie, gdy słońce zamienia się w gradową chmurę a kwiaty zwiędną ...

:) :) :)
~ niezalogowany
16 kwietnia 2011r. o 11:00
Dla Kavy :)

&feature=related
3655
#Kava nieaktywny
16 kwietnia 2011r. o 21:46
Dziękuję :) Zawsze o mnie pamiętasz :)

Swoją drogą - jak mnie nie ma skoro jestem :| :P a zwłaszcza dzisiaj.

Dziś mijają dwa lata istnienia tematu Artura na tym forum.

Choć chyba słowo "istnienie" nie bardzo tu pasuje. Ten temat tętni życiem. Przewinęło się tu sporo osób. Wciąż pojawiają się nowe. No i w centrum - prezes Artur (w pewnych sferach znany jako Don Juan :D)

Podsumuję krótko. Arturo - niech ten temat "żyje" nadal, skupia fantastycznych ludzi i daje radość. Ot co :)

Pozdrawiam wszystkich!
~ niezalogowany
16 kwietnia 2011r. o 21:52
Jakim cudem to wypatrzyłaś ? :) ...a ja nawet zapominam o własnych urodzinach ;)

&feature=related
3186
#arturkedzia nieaktywny
17 kwietnia 2011r. o 2:35
Kava napisał(a): Dziękuję :)
Swoją drogą - jak mnie nie ma skoro jestem :| :P a zwłaszcza dzisiaj.

Dziś mijają dwa lata istnienia tematu Artura na tym forum.

Choć chyba słowo "istnienie" nie bardzo tu pasuje. Ten temat tętni życiem. Przewinęło się tu sporo osób. Wciąż pojawiają się nowe. No i w centrum - prezes Artur (w pewnych sferach znany jako Don Juan :D)

Podsumuję krótko. Arturo - niech ten temat "żyje" nadal, skupia fantastycznych ludzi i daje radość. Ot co :)

Witam Wszystkich !

Wczoraj odwiedzili mnie Paniusia E i Gosia. Jak zwykle spotkanie było bardzo miłe i powiedziałbym dla mnie motywujące do życia he he.

Kavo myślę że gdyby nie Ty to nikt by tego nie zauważył nawet ja a to bardzo ważna data. Jesteś niesamowita że zwracasz uwagę na takie szczczegóły i już za to masz :* :* :* :* :* :*

Moje podsumowanie będzie krótkie ale rzeczowe. Te dwa lata były dla mnie bardzo szczęśliwe. Na forum a dzięki niemu w realu poznałem fantastyczne osoby Poznaję i wokół mnie jest coraz więcej ciekawych ludzi atrakcyjnych Kobiet. Czego można chcieć więcej tylko zdrowia. Forum to ludzie. Wieżę że nadal będziemy się tu wzajemnie wspierać i motywować. Ze swej strony mogę powiedzieć że mam nadzieję że będę mógł jeszcze jakiś czas tu z Wami popisać ale jak wiadomo wszystko zależy od zdrowia. Dziękuję Wszystkim którzy tu w ciągu tych dwóch lat pisali piszą lub tylko czytają. Korzystając z okazji : Jeśli ktoś nie ma odwagi lub się wstydzi to zachęcam to przełamania się. Lubię poznawać ludzi zresztą jak będzie Nas tu więcej to będzie ciekawiej. Nap. to bo wiem że są takie osoby. Zepewniam że każdy będzie tu mile widziany. Niech tel kolejny rok dzięki Nam będzie ciekawszy niż te dwa które mamy już za sobą. Pamiętajmy że są chwile dla których warto żyć.

Zmykam. Zaczynamy dziś kolejny rok czyli : ,,Coś się znów zaczyna ....,,
Miłej niedzieli Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 kwietnia 2011r. o 20:12
Jest mi bardzo miło Arturze , że mogę jako pierwszy rozpocząć nowy rok. Cały dzień czekałem , aby napisać te słowa .... Dziękuję Ci za to , że jesteś ... sens życia wyłania się z ... :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5183
magnum44
17 kwietnia 2011r. o 20:48
Pozdrawiam Art!

Panniusiu Ciebie też. Mądrze piszesz.
Życie to teatr, w którym jesteśmy głównymi aktorami i wszystko kręci się wokół nas. Tak, jak tego chcemy :) :)
:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza