~ciekawski napisał(a): Pisałem, że się podzielę to i jestem. Tak zmiażdżyła mecenaska moją eks że sama przyznała się do winy a dziewczynki sąd dał mi. Powierzyłem prowadzenie sprawy pani Beacie Adamczyk i się nie zawiodłem. Kilku znajomym ją poleciłem i z tego co wiem to zostali u niej. Mecenaska jest młoda, ale chyba dzięki temu energicznie podchodzi do sprawy. Widać, że ma wiedzę i co ważniejsze nie zdarła ze mnie. A u wielu byłem to koszty krzyczeli, że 3 wypłat by nie starczyło. Może komuś pomoże mój wpis, także dzielę się wrażeniami. A tak p.s. to w międzyczasie pytałem się jej o kilka spraw rodzinnych i szczerze powiedziała, że do przegrania i szkoda pieniędzy - i faktycznie sprawy już jakiś czas temu zostały przegrane przez speców którzy kaske wyciągneli naobiecywali gruszki na wierzbie i przerypali. Trochę ją sprawdziłem przy okazji :DDD. Widać, że rozumie życie i szanuje klienta i jego pieniądze. Mogę jeszcze polecić na Wrocek - mecenas Bielawski. To tyle i zaczynam nowy etap życia z moimi księżniczkami, a reszta to już przeszłość. Soreczki za chaotyczność. Pozdrawiam ciekawski .
A czy do sprawy z komornikem ta Pani też się nadaje?
Bezprawnie wdarł mi się do mieszkania z asystą i zainkasował 4x tyle co wynosił dług...Wogóle bezczelny i chamski typ.