~ napisał(a):~renia napisał(a): Nie do końca taka dobra. Prowadziła sprawę mojej koleżanki. Niestety sprawę przegrała, bo źle sformułowała jakieś dokumenty, nie wiem dokładnie jakie.jeszcze młoda i niedoświadczona, widocznie po matce talentu nie odziedziczyła :)
~Goran napisał(a): Jak sprawa jest do wygrania, to nie ma problemów. Pani Patrycja jest dobrym adwokatem, ale wiadomo, że nie wszystko da się wygrać. Osobiście polecam.A w mojej rodzinie prowadziła sprawę która miała być do wygrania a nie była.Potem namawiała żeby się odwoływać(poszło na to kupę kasy)i też nic to nie dało.Ja za Niemieckiego adwokata płaciłem połowę mniej.Wyjątkowo drogi adwokat.
~ napisał(a): Rozwody są w Jeleniej, więc lepiej wziąść kogoś z tamtąd. Ja tak zrobiłem.
~ napisał(a): Bo adwokat nie bierze tyle za dojazd i poświęcony czas. A dużo rzeczy możesz z nim załatwić przez maila i telefon. A gdy musi złożyć dodatkowe papiery jest od razu na miejscu.
~p..p napisał(a): ja w jeleniej adwokatowi płaciłem za rozwód bez z winy, bez dzieci 3500 zł.