~ napisał(a): Najlepiej zrobić sobie samemu w zaciszu domowym, wg własnych upodobań i zajadać się ile wlezie :]
dokładnie, zwłaszcza jeśli innym domownikom ten wytwór odpowiada :) mi osobiście brakuje w domu pieca o wysokiej temperaturze, wiecie gdzie można takie kupić w okolicy 50-100km? Może być używany. Ceny nowych nawet na necie są kosmiczne..
Co do pizzerii, może jestem trochę wybredny, ale osobiście nie podchodzą mi z Italian, Sawanna oraz Willis. O ile z Italian początkowo były OK, o tyle potem.. :/ O marketowych mrożonkach nie wspomnę (mimo, że kiedyś sam kupowałem;]), bo choćbym nie wiem jak próbował, nigdy nie udało się ich "odpiec" w zadowalający sposób.. zresztą, te kupne pizze czy spody nawet nie mają nic wspólnego ze świeżym, prawdziwym ciastem.. póki co ostatnią dobrą pamiętam z Pizza Hut we Wrocku ;)