~~Kaszankarz napisał(a): a co, boicie się w gminie że przyjdzie Ktoś z zewnątrz i przewietrzy urząd ?
Przydało by się
~~Nadia napisał(a): Cześć panowie, mam na imie Nadia do Polski przyjechałam z Kijowa. Chętnie poznam normalnego faceta. Nie szukam sponsora, nie interesuje mnie jakie masz zarobki, samochód itp. Przede wszystkim cenię kulturę osobistą i poczucie humoru, wygląd dla mnie to sprawa drugorzędna. Zainteresowanych panów zapraszam do kontaktu. Numer telefonu i więcej fotek wrzuciłam na swój profil tutaj: https://panieonline.pl/nadia89
~~Redan napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kaszankarz napisał(a): a co, boicie się w gminie że przyjdzie Ktoś z zewnątrz i przewietrzy urząd ?
Przydało by się
Nie tylko boimy , ale trzęsiemy się ze strachu. Zjedz kaszankę, a będziesz mądrzejszy. Przydałby Ci się rozum.
~~Kaszankarz napisał(a): a co, boicie się w gminie że przyjdzie Ktoś z zewnątrz i przewietrzy urząd ?
Przydało by się
Przydało by się
Przydało by się
~~Marta napisał(a): Czy to prawda , że wybory wójta gminy Gromadka mają się odbyć 24 lipca tego roku? Ponoć są już kandydaci na ten intratny urząd. Czy nie można z tym poczekać do wyborów w jesieni 2023 roku.Qutas też jest ok.
Byłoby to bardziej właściwe. Obecnie w roli zastępcy wójta świetnie spisuje się Pan
T. Matyjewicz i mógłby ją pełnić dalej .