~Magda napisał(a): ~ napisał(a): ja miałam w bolesławcu niby mi ją zrobili bo miałam wskazania na papierze ale tego co się nasłuchałam od lekarzy to moje.. za każdym razem jak przychodzili to zaznaczali że nie należy mi się cesarka, że dla nich wskazania okulistyczne to nie są żadne wskazania że to jest cesarka na życzenie...przykre ale prawdziwe...więc jeśli masz duże problemy ze wzrokiem i będziesz miała wskazania na papierze to odradzam bolesławiec..
No właśnie, cały Bolesławiec...brak słów na zachowanie tych lekarzy! Bardzo współczuje, kobieta czuje się jak zło konieczne...
A można wiedzieć, do jakiego okulisty Pani chodziła na wizyty? Może na e-mail ? [email protected]
NO WŁAŚNIE.W Bolesławcu to jest tak ,ze jak kobieta rodzi jak nie przymierzajac pierwsze lepsze dzikie zwierzę z puszczy i knieji ,to znaczy rach-ciach ,sekund pięć to wszyscy sa mili ,uprzejmi i jest słodko ,ale nie daj Boże jakiej komplikacji,jak nie może o własnych siłach urodzić ,to się zaczyna piekło gorące,zło konieczne,czarna owca,obiekt drwin i pogardy,znam to z autopsji.