Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Krzywa i nie tylko-zloty/imprezy motoryzacyjne w okolicach

~XXX niezalogowany
22 marca 2011r. o 17:37
10:30 na Tesco, dobry plan, zrobimy małe zamieszanie na ulicy :]
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3145
#hemi nieaktywny
22 marca 2011r. o 17:39
Igi napisał(a): Z tego co przyczaiłem to wiele klubowych marek się szykuje by wpaść ;)

Oj będzie się działo ;]

Hemi, pojawisz się? ;>

Igi gdzie żeś to przyczaił??bo byłem na stronce organizatora http://streetroulette.fora.pl/ i g.... sie dowiesz,stronka tylko dla zalogowanych:(
Może bmw pasja z Wrocka zawita,miło by było:)

Ma być KJS,Igi wiesz jakbyś potrzebował pilota to się polecam,bo jakby nie patrzeć to mógłbyś coś pomyśleć:)
ja niestety mam auto o za małej mocy aby coś zwojować na 1/4 mili,z drugiej strony głośniki tylko są bez żadnego potężnego suba w bagażniku więc car audio odpada,a KJS??moc niewielka,miękkie zawieszenie i duża masa więc objedzie mnie wszystko co jeździ sprawniej od wózka z Tesco:)

Zostaje zapakować grilla,węgiel i kupić jakieś pęto tudzież inne mięcho,lecha free i grillowac:):)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~zlot niezalogowany
22 marca 2011r. o 17:45
własciwie to czemu ludzie używają nazwy lotnisko krzywa jak Krzywa jest oddalona o kilka łądnych km ... prędzej lotnisko osła ale troche głupio brzmi :D
~zraniona niezalogowany
22 marca 2011r. o 17:46
hemi napisał(a): Ranna jak cos to mamy miejsce u siebie bo w sumie tylko we dwójkę lecimy:)

o to by bylo super,z checia sie z wami zabiore,tylko plis nie daj mi piechota taaaaaaaaaaaaaak daleko az do tesco leciec,jak jest mozliwosc to gdzies tu blizej zabierzcie mnie z soba :| Tylko nie zapomnijcie o mnie... :>
3145
#hemi nieaktywny
22 marca 2011r. o 17:47
w sumie jakoś tak się utarło,bo to jest to lotnisko w Tomaszowie,wiesz jedziesz do Osłej i masz lotnisko Krzywa:)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
5134
#TOjsienka nieaktywny
22 marca 2011r. o 19:00
~zraniona napisał(a):
hemi napisał(a): Ranna jak cos to mamy miejsce u siebie bo w sumie tylko we dwójkę lecimy:)

o to by bylo super,z checia sie z wami zabiore,tylko plis nie daj mi piechota taaaaaaaaaaaaaak daleko az do tesco leciec,jak jest mozliwosc to gdzies tu blizej zabierzcie mnie z soba :| Tylko nie zapomnijcie o mnie... :>

Ranniusia przejdź sie kaczuszkę spalisz :* nio :|

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
1428
Seifer
22 marca 2011r. o 19:04
Z tego co widze duzo klubow sie pojawi w Krzywej :)

Hemi, moze skladamy sie na jakies BMW, na niedziele , zeby sie troche pobawic na lotnisku a pozniej je sprzedamy ?:D:D

Uśmiech na twarzy nie zawsze odzwierciedla faktyczny stan umysłu...
5945
#d1sola nieaktywny
22 marca 2011r. o 19:32
Klub Pasja w sumie juz nie istnieje.
Ja od siebie moge tylko dodac ze bedzie naprawde masa aut i mam nadzieje ze ktos nad tym zapanuje bo jak nie to....
Odemnie z SYNDYKATU jedzie conajmniej 30 aut.
Z maxbimmera jest ponad 50
Moim zdaniem lekko bedzie 300-400 aut.
W sumie cały dolny śląsk + lubuskie + opolskie.
Bedzie grubo. Mam nadzieje ze dzowny posypią się z rana a później juz bedzie spokój.

Dopisane 22.03.2011r. o godz. 19:32:

Klub Pasja w sumie juz nie istnieje.
Ja od siebie moge tylko dodac ze bedzie naprawde masa aut i mam nadzieje ze ktos nad tym zapanuje bo jak nie to....
Odemnie z SYNDYKATU jedzie conajmniej 30 aut.
Z maxbimmera jest ponad 50
Moim zdaniem lekko bedzie 300-400 aut.
W sumie cały dolny śląsk + lubuskie + opolskie.
Bedzie grubo. Mam nadzieje ze dzowny posypią się z rana a później juz bedzie spokój.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza