Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Lekarz - dermatolog

~ niezalogowany
13 czerwca 2011r. o 17:23
Trzeba zadzwonic do stomadentu i sie zarejestrować .Pani miła owszem ale żadna rewelacja .Mi nie pomogła a 80 zł skasowała .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~maaga75 niezalogowany
5 października 2011r. o 8:07
witam
czy ktos zna nr telefonu do lekarza Łobos Nadziej w Zgorzelcu?
Z GÓRY MÓWIE ŻE W NECIE SZUKAŁAM I CHYBA NR. JEST NIAKTUALNY:(
~ niezalogowany
5 października 2011r. o 10:20
Ze względu na to, że temat lekarza dermatologa potwarza się wielokrotnie chcialem dorzucić swoją opinię
Jak dla mnie nie ma odpowiedniego lekarza dermatologa w Bolesławcu, bylem tez we Wroclawiu- bez rewelacji- w sumie doszlo do tego,że trafilem do Kliniki w Łodzi, nie pamiętam niestety jak się nazywal profesor-generalnie jest tak- najbardziej pomogly mi książki Tombaka- zastosowanie diety- picie soków owocowych, kuracje oczyszczające- polecam! naprawdę dziala- to co organizm wyrzuca na zewnątrz trzeba leczyć wewnątrz, maści i kremy ok, ale to tylko dopełnienie leczenia
~Anetka niezalogowany
5 października 2011r. o 17:30
Polecam lekarza z Lubania, dr Woźniaka. Pomógł mojemu mężowi ekspresowo. Wyleczył go w tydzień. W Bolesławcu leczył się około 9 lat na grzybicę skórną, która okazała się łupieżem pstrym. Efekty były po 2 dniach mycia się w Nizoralu. Wizyta droga, bo 80 zł. Do tego leki, przepisuje te droższe, ale za to skuteczne. Rzeczywiście nie jest interesem wykupic tańsze i ponowic wizytę. Gorąco polecam, dostałam jego namiary również od zadowolonych. Podaje adres ul. 7 Dywizji 12 w Przychodni "SANA". Dr. Woźniak przyjeżdża z Wrocławia, trzeba się zarejestrować, ale ma rewelacyjne podejście do dzieci.
~dobrego dermatologa szukam pilnie!!! niezalogowany
2 stycznia 2012r. o 18:46
Witam. Odnawiam temat :)
Szukam dobrego dermatologa do usuwania/ wymrażania brodawek.
Wymrażałam już 3 razy w bolesławcu i nadal się odnawia. Polećcie proszę kogoś dobrego!!!!!

Co myślicie o dermatolog p. Racławskiej ze Stomadentu? Rozważam wizytę tam...
~aga niezalogowany
2 stycznia 2012r. o 21:17
bardzo dobry dermatolog jest w chojnowie pani Ździsława, na kase chorych ale bardzo polecam. u niej zawsze jest duzo ludzi, trzeba troche stac w kolejce ale warto:) na ul.szpitalnej. naprawde polecam.
~kika niezalogowany
3 stycznia 2012r. o 8:15
Witam. Gorąco polecam dr Piotr Podwiński - ordynator oddziału dermatologicznego w Legnicy. Przyjmuje również we Wrocławiu.
8254
#vaio1 nieaktywny
3 stycznia 2012r. o 14:41
Ja tez polecam Pania z Chojnowa leczylem sie u niej 9 miesiecy ale bylo warto.Zawsze jest tam duzo ludzi i trzeba troche poczekac a i co gorsze Pani doktor lubi sie spozniac.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Zapraszamy