Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Fryzjer dla psa w Bolesławcu.

~~Ciemnofioletowa Dynia niezalogowany
16 maja 2022r. o 4:22
Jak czytam odpowiedzi to mam wrażenie ze jeden z salonów sam założył ten post aby zrobić sobie darmowa reklamę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworóżowy Szafirek niezalogowany
16 maja 2022r. o 9:23
Piesy u fryzjera tylko w maseczkach
~~Beata niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 16:36

~ napisał(a): Nie ma dobrego fryzjera w Bcu, w Legnicy jest dobry.. Na 1000lecia porobili mojemu yorkowi schodki i tak wypsikali, że musiałam go 3 razy szorować zanim przestał się drapać.. na staszica Pani jest arogancka, że po jednym zdaniu zamienionym z nią wiedziałam, że więcej tu psa nie dam, no a jesli chodzi córkę tej Pani, to też bez rewelacji jeśli chodzi o strzyżenie, nie po to płacę 45zł żeby później podcinać bo nierówno jest:/

~~Krystyna niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 17:18
Polecam Salon Pielęgnacji Psów i Kotów Dog's Coat przy ulicy Gdańskiej, byłam z moim pieskiem pierwszy raz, ale nie ostatni.
Młoda, sympatyczna, kompetentna Pani zajmowała się moim pieskiem przez dwie godziny. Przyszłam z zamiarem ostrzyżenia mojego Dudusia (kundelka), natomiast Pani zaproponowała trymowanie i strzyżenie jedynie na łapkach i ogonku twierdząc, ze ma piękną sierść. Duduś wyszedł piękny i szczęśliwy.
~~Buy Essay ssj niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 20:42
Essays family systems theory Essay Writing Service
~~Krystyna niezalogowany
4 czerwca 2024r. o 23:38
Nie jestem rodziną tej sympatycznej właścicielki salonu
~~Buy Essay ssj napisał(a): Essays family systems theory Essay Writing Service
[/cś
Nie jestem rodziną tej sympatycznej właścicielki salonu, polecono mi , czekałam 3 tygodnie na wizytę, to też o czymś świadczy. Co się dzieje z naszym narodem, odpowiedziałam na zadane pytanie, a tu już podejrzenia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.