~~Brunatny Dziewięćsił napisał(a): Ktoś napisał: ~~Czekoladowa Tygrysówka napisał(a): Zrobię tam usg piersi ?
USG najlepiej u Pani dr Marszałek
~~AP napisał(a): Ja z całego serca polecam Doktora Ziółkowskiego. Prowadził moje ciąże i teraz mnie leczy. Lekarz konkretny ale przede wszystkim z ogromną wiedzą i zaangażowaniem. W momencie kiedy zdiagnozował u mnie przerost endometrium na poziomie 19mm odrazu za 3 dni leżałam "na stole"! Jaki lekarz tak robi dla swojej pacjentki? Mogły mieć to gdzieś..tym bardziej, że temat był strasznie przeze mnie zaniedbany. Najpierw dostałam ochrzan- ale bardzo słusznie bo to nie są żarty. Musiał mną wstrząsnąć abym wiedziała, że nie można takich spraw olewać...po czym zrobił wszystko aby mi pomóc. Teraz czekam na wyniki histo i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Polecam! Meeeega wiedza.
Kobieto droga, skąd Ty się wzięłaś? Przerost endometrium, czy Endometrioza...? Ten lekarz od dwudziestu paru lat u każdej pacjentki stawia tę samą diagnozę!! Dziwię się że nikt z tym nic nie zrobił przez te lata... Jako 18letnia dziewczyna chodziłam do niego. Fakt, ja akurat choruje na endometriozę, ale wiele innych kobiet z tamtego czasu i jak widać do tej pory miały postawioną taką samą diagnozę Endometrioza...! Leczył mnie lekami , hormonami które doprowadziły mnie, moje zdrowie do ruiny. Gdyby nie to, że kilka koleżanek z mojej pracy, które chodziły do Roberta Ziółkowskiego i zgadaly się w temacie to dziś byłabym bezdzietna, a może i by mnie nie było... TO NIE JEST LEKARZ,DLA MNIE NIGDY NIM NIE BYŁ... WYDZIERAL KASĘ BARDZO SKUTECZNIE... PROPONOWAŁ LECZENIE PRYWATNE TWIERDZĄC Że tylko On wie jak wyleczyć... wypisywał drogie leki, skierowania na badania dawał płatne nawet co 2tyg. ale robione miały być w OMEDZE... TRAGEDIA... PRZESTRZEGAM WAS DZIEWCZYNY... NIE "LECZCIE"SIĘ TAM !