~Lwiczka napisał(a): witam , mam prośbę czy ktoś mi może dać namiary na dr L.Kukułę - nr tel. adres gdzie przyjmuje , będę wdzięczna , pozdrawiam :*
~ napisał(a):Ktoś napisał: ~Madzia napisał(a): Dziewczyny,dobrym i z powołania ginekologiem jest Dr.Andrzej Marczak. Jest ordynatorem szpitala w Bogatyni jak i w Żaganiu przyjmuje prywatnie.
Ma bardzo dobrą opinie wśród dziewczyn z Bogatyni jak i innych miast,także z Bolesławca...
Pomógł nie jednej dziewczynie,która miała poważne problemy m.in zajście w ciąże....
Z każdym problemem można do niego zawsze zadzwonić,znajdzie czas,aby porozmawiać,doradzi,wysłucha...
POLECAM !!!
jest najlepszy szkoda ze go juz bolesławcu nie ma
~ napisał(a):Ktoś napisał: wredota napisał(a):Ktoś napisał: ~Pacjentka napisał(a): Witam. Ja polecam doktora Roberta Ziółkowskiego. Jest to człowiek miły, inteligentny a przede wszystkim bardzo kompetentny i profesjonalny.
żartujesz, prawda ?
Nie żartuję. To jest moja opinia. Ja oceniam tego lekarza bardzo pozytywnie. Chodzę do niego do kliniki we Wrocławiu (LuxMed). Poza tym miałam okazję poznać go podczas mojego pobytu w szpitalu we Wrocławiu. Wówczas wydawał się kompetentny i faktycznie nie pomyliłam się co do oceny jego wiedzy i zaangażowania. Ale każda z nas ma prawo do własnej opinii
~ANKA napisał(a): BARTKOWIAK I POZDROWIENIA DLA NIEGO!!!