~M. qb napisał(a): Wczoraj kobieta widząc mnie na prostej zaczęła wyprzedzać rowerzyste zjedzajac bardzo na moj pas - mialem dosc wasko... Niestety na motorze trzeba być zawsze czujnym, bo (za przeproszeniem) "idiotów" za kierownicą w Bolcu nie brakuje.
~kierowca Fiata napisał(a): Byłem wczoraj na stacji benzynowej chwilę po wypadku. Były tam dwa wozy strażackie. Strażacy już zabezpieczyli miejsce wypadku pachołkami i byli przy rannych w wypadku. Zatankowałem samochód, porozmawiałem z panią ze stacji by dowiedzieć się co się stało. Wyobraźcie sobie, że gdy ja wyjeżdżałem ze stacji benzynowej przyjechało pogotowie. Szlak mnie trafia jak widzę coś takiego. Strażacy potrafili przyjechać w dwa wozy i zabezpieczyć miejsce wypadku oraz rannych, a nasze pogotowie ledwo się doczołgało tak jakby jechało z Legnicy lub Wrocławia. Cud że motocyklista przeżył, bo przewieźli go do bolesławieckiego szpitala ;(
osa napisał(a):
Od kiedy to pogotowie ma prawo rozpocząć cokolwiek bez wcześniejszego zabezpieczenia terenu przez straż pożarną?