Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Urodziny 12-latki

~ niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 18:14
~ napisał(a): U mojej córki w szkole i wcześniej w przedszkolu większość rodziców urządza gdzieś dzieciom urodziny więc co wam do tego jak kogoś stać to niech robi bo jak się pracuje to i się ma. Polecam baseny
Większość rodziców urządza to dla swojej przyjemności, bo kiedyś tego nie było. W naszym kraju niewiele osób obchodziło urodziny. Filmy i reklamy też swoje robią.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~anna niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 18:58
A ja też poleciłabym coś, czego nie macie na co dzień (o ile portfel na to pozwoli), np. całodniowy wypad do Wrocławia (teatr albo film w jakimś dużym kinie, jakieś wielkomiejskie miejsce rozrywki) albo aquapark w Zielonej Górze (nie ma porównania z naszą Orką). Do tego można zabrać 1-2 najlepsze kumpele córki, aby to był czas wspólnie spędzony. Choć jak słyszę o tej epidemii grypy, to jakoś mnie tłoczne miejsca zniechęcają. Wszystko zależy od tego, co córka lubi najbardziej. Milsze będzie, jeśli będzie miało związek z jej hobby na przykład.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza