~~ napisał(a):PanM napisał(a): Jak można rozsiewać tak bezsensowne bzdury.
Państwo nic nie ma i nikomu nic nie daje. Państwo to złodziej który jednych okrada aby innym zamącić w głowie dając okruchy.
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/finanse/rachunek-od-panstwa-na-co-panstwo-wydaje-najwiecej/yk2tc0
Przemo startujesz w najbliższych wyborach? Ja ci mówię, masz potencjał chłopie. Ja na twoim miejscy to bym ten twój ostatni wynik to zgłosił do guinnessa. Może jakiś medal byś dostał? No i miałbyś jakieś osiągniecie w życiu.
PanM napisał(a):~~ napisał(a):PanM napisał(a): Jak można rozsiewać tak bezsensowne bzdury.
Państwo nic nie ma i nikomu nic nie daje. Państwo to złodziej który jednych okrada aby innym zamącić w głowie dając okruchy.
http://biznes.onet.pl/wiadomosci/finanse/rachunek-od-panstwa-na-co-panstwo-wydaje-najwiecej/yk2tc0
Przemo startujesz w najbliższych wyborach? Ja ci mówię, masz potencjał chłopie. Ja na twoim miejscy to bym ten twój ostatni wynik to zgłosił do guinnessa. Może jakiś medal byś dostał? No i miałbyś jakieś osiągniecie w życiu.
W przeciwieństwie do wielu tu tyldujących szybko się uczę.
Wiem jak działa mechanizm wyborczy i wiem skąd się bierze partyjny elektorat.
Kopcie się między sobą .
~~ napisał(a):PanM napisał(a):~~ napisał(a):PanM napisał(a):
Państwo nic nie ma i nikomu nic nie daje.
Sądząc po "wrażeniach" związanych z twoimi tematami , to myślę, ze dalej nie wiesz jak się zdobywa wyborców
Kto i w jakim celu buszuje po " moich " tematach ? /zobacz ilości odsłon /
Widziałeś tyldusiu abym ja /lub ktokolwiek / udzielał się w tym co ty proponujesz ?
PanM napisał(a):~~ napisał(a):PanM napisał(a):~~ napisał(a):PanM napisał(a):
Państwo nic nie ma i nikomu nic nie daje.
Sądząc po "wrażeniach" związanych z twoimi tematami , to myślę, ze dalej nie wiesz jak się zdobywa wyborców
Kto i w jakim celu buszuje po " moich " tematach ? /zobacz ilości odsłon /
Widziałeś tyldusiu abym ja /lub ktokolwiek / udzielał się w tym co ty proponujesz ?
Swoje to ty masz problemy, skarpety..... itd. To jest forum publiczne, a właścicielem jest osoba prywatna, nie ty.
Zapamiętaj, czasy komuny minęły, nie możesz nikomu zabronić odwiedzać miejsca publiczne.
Odsłon masz dużo, tylko z uwagi na moje wychowanie, nie powiem dla czego masz te odsłony ....
Jakoś te twoje odsłony nie przełożyły się na wynik wyborczy, śmiem twierdzić, ze gdybyś tu nie pisał to twój wynik był by o wiele większy.
Ludzie poczytali, wyciągnęli wnioski, no i mamy twoje "zwycięstwo" :D
~~ napisał(a):
...... To jest forum publiczne, a właścicielem jest osoba prywatna, nie ty.
Zapamiętaj, czasy komuny minęły, nie możesz nikomu zabronić odwiedzać miejsca publiczne.
Jakoś te twoje odsłony nie przełożyły się na wynik wyborczy, śmiem twierdzić, ze gdybyś tu nie pisał to twój wynik był by o wiele większy.
~~ napisał(a): a ten anglik to niby jakiś autorytet? mogę przytoczyć ci słowa innych profesorów, o takich jak ty również
~~ napisał(a): a ten anglik to niby jakiś autorytet? mogę przytoczyć ci słowa innych profesorów, o takich jak ty również