~ napisał(a): możecie sobie słodzić i słodko pierdzieć komuszki ale Wielka Polska Narodowa budzi się z letargu,młodzi otwierają oczy i zaczynają działać.Już niedługo biało-czerwony orzeł powstanie z kolan i wypędzi resztę czerwonej zarazy
Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę
To mi się podoba. Brawo. Tak trzymać . Jeśli zadam Ci pytanie , kogo konkretnie chcesz wyganiać , pewnie i tak mi nie odpowiesz , tedy pozwolę sobie zasugerować Ci : pogoń zwolenników Unii Europejskiej , to jedyna w Europie , jak na chwilę obecną ostoja komunizmu. Oddaliśmy naszą suwerenność za mamonę , równie iluzyjną , jak suwerenność. Bruksela wyznacza nam zakres praw do uchwalenia , uzurpując sobie prawo do centralnego sterowania , a jej banksterzy doją nas bez opamiętania. Gospodarka i rolnictwo w gruzach , morale Narodu leży , perspektyw brak , podatki w górę. Politycy i elity kłamią w żywe oczy. A wszystko pod auspicjami naszego dobra i jednoczącej się łełropy. Ekipa tuskobojów nie ma bladego pojęcia , jak się wyrwać z tej matni , chociaż osobiście uważam , że wcale nie chcą tego , aby … Orzeł podniósł się z kolan. Prawda Cię wyzwoli Drogi Kolego , tylko otwórz oczy i nie ulegaj propagandzie. Gdyby Twoje komuchy były winne upadkowi tego nieszczęśliwego kraju , reszta Świata opływałaby mlekiem i miodem , a tak nie jest. Nie wiem oczywiście , co tam gadają w pudle dla idiotów , ponieważ nie oglądam , ale mniemam , że propaganda Zielonej Wyspy i winy Gierka wciąż jeszcze trwa. Jeszcze jedna uwaga , zanim zaczniesz stawiać szubienice, pręgierze i stosy na komuchów , zastanów się nad kwestią , dlaczego Grecja upadła , a Hiszpania i Portugalia na krawędzi bankructwa ?
Ale tak generalnie , to życzę Ci powodzenia , nam wszystkim , bez względu na poglądy :)