a mnie sie wydaje ,ze zalezy od ulicy na ktorej mieszkamy,mieszkałem w wieżowcu na jana pawła a tam woda była ochydna ,nawet na kawe zalewałem czajnik woda z butelki bo tak smierdziała i byla lekko mleczna.a kiedy postała dwwa dni w czajniku pływały jakies farfocle,zdaje sie,ze kamien sie wytracał.
w tej chwili mieszkam na ul Cichej i woda jest znacvznie lepszej jakosci.zony nie moge przekonac bo dla niej smierdzi ale ja łykam chetnie.
czy ktos wie jak to jest-całe miasto bierze wode z jednego żródła???
bo jesli to kampania na podtruwanie nas zebysmy emerytury nie dożyli to ja sie nie pisze.
dobra i tania .........dopóki Ci za ścieki nie policzą ....tyle ile wykorzystasz wody kranówki tyle zapłacisz za ścieki czyli kilkukrotnie więcej....tania policz sam.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.