No, to fakt, że można dać kosmetyki, ale przecież chyba ciekawiej jest dać coś oryginalnego? Nawet jak nie wiesz do końca co chcesz, to możesz skorzystać ze stron w rodzaju Prezent Marzeń, gdzie jest wyszukiwarka prezentów.
Jak trzeba kupić coś z okazji jakieś to ja, przyznam szczerze, po prostu głupieję. I nie wiem co robić a czasem pocę się jak przed dentystą. Z facetami to jeszcze nie jest tak źle, ale żeńska część znajomych to zawsze wyzwanie. Teraz coś chyba drgnęło, bo Prezent Marzeń pokazał mi jakieś tam propozycje ciekawe, może skorzystam.
~~klucznick niezalogowany 23 grudnia 2017r. o 8:09
no bez jaj tylko nie kosmetyki,takie rzeczy to robię indywidualnie,a gdyby ktoś próbował by mnie na siłę uszczęsliwić banalnym perfumem z bidry to śmietnik pewny,na samą myśl zapachu mam odruchy wymiotne.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.