Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
OSP Gierałtów najlepsza w siatkówce
~ niezalogowany
28 lutego 2014r. o 23:47
~torsja napisał(a): dajcie na boga jakiegoś kontr kandydata na burmistrz Nowogrodźca może być z Etiopii .

Janukowycz jest wolny ściągajcie go z rosji :D :D :D :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
1 marca 2014r. o 10:33
~nepotyzm napisał(a): Gościszów to sprzedajna wiocha którą RR kupił za kilka etatów w szkolnictwie (zatrudnił całą rodzinkę dyrektorki) i samochód strażacki który należał się jak psu kość .W wyborach na burmistrza nawet nie poparli swojego mieszkańca który zrobił by 10 razy tyle dla Gościszowa.
Ten kandydat był już osiem lat radnym powiatu. Takie nam dywaniki na drogach powiatowych w Gościszowie załatwił, że się koła urywają, a na pytanie dlaczego nic nie działa w tym temacie odpowiadał, że on jest radnym całego powiatu. Może i słusznie , ale głosów szukał u nas .
~boga mi niezalogowany
1 marca 2014r. o 14:58
Wy gościszowaiaki zasługujecie jedynie na takie drogi jak Parkowa w Wykrotach.
~ niezalogowany
1 marca 2014r. o 15:38
~boga mi napisał(a): Wy gościszowaiaki zasługujecie jedynie na takie drogi jak Parkowa w Wykrotach.
Tak, my Goścszowi-coś tam na pewno zasługujemy, a ty zasługujesz na lepszego nauczyciela z j. polskiego.
~sumca mi sweca niezalogowany
1 marca 2014r. o 15:52
Ja jezdem serb i polski jest mi taki potrzebny jak wam drogi.
~ niezalogowany
1 marca 2014r. o 22:56
~nepotyzm napisał(a): Gościszów to sprzedajna wiocha którą RR kupił za kilka etatów w szkolnictwie (zatrudnił całą rodzinkę dyrektorki) i samochód strażacki który należał się jak psu kość .W wyborach na burmistrza nawet nie poparli swojego mieszkańca który zrobił by 10 razy tyle dla Gościszowa.

Mam dla ciebie radę, widzę że jesteś bardzo dobrze poinformowana w temacie przyjdz na najbliższe zebranie wiejski z burmistrzem i powiedz to co piszesz.Tu na forum jesteś odważna i wyszczekana w rzeczywistości też masz gębe wiecznie rozdartą. Zamiast oczerniać to się ogarnij :|
~~007 niezalogowany
2 marca 2014r. o 17:24
a to dobre ktoś kto nie podaje nawet pseudonimu krytykuje kogoś za anonimowość. To jest dopiero hipokryzja. To tylko mógł napisać sam zainteresowany lub miłujący go współpracownik. Ohydne jest to , że żaden radny nie wypowiada się pod nazwiskiem.
~ niezalogowany
2 marca 2014r. o 20:41
Gościszów to wioska dobrych ludzi tak jak beczka miodu, ale jest w niej łyżka dziekciu tą łyżką to jest Sołtys ,Dyrektorka i Ludwik.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.