Gdzie się człowiek nie ruszy , to wszędzie szpiedzy KGB , podnosisz kamień na polu , a tam ... szatan , albo kamerka. Idziesz przez Rynek w Bolesławcu , a pod kocimi łbami ... ze strzegomskiego granitu ... szatan mamony wygląda i ślepiem kamerek łyska z góry, co by Naród bobrzański potulny był i pobożny :D
Drodzy Państwo , szczególnie Wy ... fanatycy Onetu , proponuję Wam poczytać " Akwarium ". Batiuszka Soso miał do dyspozycji dwie zgraje : KGB i GRU . Raz na jakiś czas ( zapewne według swego uznania ) wybijał " zęby " , kierując się zasadą z natury wziętą : u rekina następne uzębienie jest bardziej krwiożercze i wytrzymałe. To teraz sobie wyobraźcie jak żydobanksterzy wychowują swe młode :D Jaceniuk , do spóły z tym mięśniakiem Kliczko , przypominają jakiegoś Goliata :D
Virgo napisał(a): Tekst wklejonej pastorałki "Gdzie jest nasze Betlejem" - swietnie oddaje sporo cech , Polaków.
Najpierw ubliżamy wszystkim wokół , "żremy się" z kim sie tylko da a potem...użalamy się nad niedobrym , polskim losem...
Krytyki w stosunku do siebie - brak :P
Wszyscy dopiero się uczymy :) Pożarłem się z Banderowiczem , użalam się nad Narodem i marzę o oderwaniu Ludzkości od "studni grawitacyjnej". Ja komunista i kosmopolita. Coś mi się wydaje , że taka/taki z Ciebie Virgo ( Droga Niewiasta :* ) jak ze mnie arcybiskup :D
Ona szanuje Naród , pomimo błędów. Zasada myślenia krytycznego we własnej świadomości , pachnie mi destrukcją i żydowszczyzną .
Czyżby to było Twoje kolejne wcielenie w tym życiu , Drogi Poeto ? :)
Dobrej nocy Wam życzę ... pierwszy dzień obżarstwa mamy już za sobą :D