Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Putin - Ukraina - Zagrożenie .

~chamski chadziar niezalogowany
24 grudnia 2014r. o 22:43
Coś mnie ta ość po karpiu uwiera i spać nie daje , to sobie poczytam to :

http://wolna-polska.pl/wiadomosci/obce-banki-rwa-ukraine-na-strzepy-2014-12

I Wam polecam :)

Co by nie mówić Stefan , to zawsze , gdy coś nie idzie po myśli żydobanksterki ( jak w przypadku prywatyzacji lasów polskich ) , to rzucają się sępy na walutę , można powiedzieć ... standard :) Już od jakiegoś czasu postuluję , aby do Rosji się przyłączyć. W prawdzie " autorytety " pokroju Palkigłupa i noblisty Bolka chcą do Rzeszy , ale pachołki sępów , już takie są. Nie mówiąc o całości pozostałych polskich łżeszelitach , szczególnie politycznych.
A na dobranoc , zamiast Pasterki polecam Escobara :

http://pracownia4.wordpress.com/2014/12/23/doroczna-konferencja-prasowa-putina-czyli-czego-prezydent-fr-nam-nie-mowi/

Dobrej nocy Wam życzę :)
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~majętny Stef niezalogowany
25 grudnia 2014r. o 0:23
http://www.kresy.pl/wydarzenia,spoleczenstwo?zobacz/transport-z-darami-dla-polakow-ze-lwowa-zatrzymany-przez-ukrainskie-sluzby-z-nieznanych-przyczyn-2#
~ niezalogowany
25 grudnia 2014r. o 17:10
http://wiadomosci.dziennik.pl/swiat/artykuly/478752,wodka-w-rosji-nie-zdrozeje.html
~ niezalogowany
25 grudnia 2014r. o 17:17
http://polska.newsweek.pl/rosyjscy-szpiedzy-w-internecie-trolle-putina-newsweek-pl,artykuly,350606,1.html
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 grudnia 2014r. o 22:17
Gdzie się człowiek nie ruszy , to wszędzie szpiedzy KGB , podnosisz kamień na polu , a tam ... szatan , albo kamerka. Idziesz przez Rynek w Bolesławcu , a pod kocimi łbami ... ze strzegomskiego granitu ... szatan mamony wygląda i ślepiem kamerek łyska z góry, co by Naród bobrzański potulny był i pobożny :D

Drodzy Państwo , szczególnie Wy ... fanatycy Onetu , proponuję Wam poczytać " Akwarium ". Batiuszka Soso miał do dyspozycji dwie zgraje : KGB i GRU . Raz na jakiś czas ( zapewne według swego uznania ) wybijał " zęby " , kierując się zasadą z natury wziętą : u rekina następne uzębienie jest bardziej krwiożercze i wytrzymałe. To teraz sobie wyobraźcie jak żydobanksterzy wychowują swe młode :D Jaceniuk , do spóły z tym mięśniakiem Kliczko , przypominają jakiegoś Goliata :D

Virgo napisał(a): Tekst wklejonej pastorałki "Gdzie jest nasze Betlejem" - swietnie oddaje sporo cech , Polaków.
Najpierw ubliżamy wszystkim wokół , "żremy się" z kim sie tylko da a potem...użalamy się nad niedobrym , polskim losem...
Krytyki w stosunku do siebie - brak :P

Wszyscy dopiero się uczymy :) Pożarłem się z Banderowiczem , użalam się nad Narodem i marzę o oderwaniu Ludzkości od "studni grawitacyjnej". Ja komunista i kosmopolita. Coś mi się wydaje , że taka/taki z Ciebie Virgo ( Droga Niewiasta :* ) jak ze mnie arcybiskup :D

Ona szanuje Naród , pomimo błędów. Zasada myślenia krytycznego we własnej świadomości , pachnie mi destrukcją i żydowszczyzną .

Czyżby to było Twoje kolejne wcielenie w tym życiu , Drogi Poeto ? :)

Dobrej nocy Wam życzę ... pierwszy dzień obżarstwa mamy już za sobą :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
13051
#Virgo nieaktywny
25 grudnia 2014r. o 22:30
Pannazdzieckiem napisał(a):
Wszyscy dopiero się uczymy :) Pożarłem się z Banderowiczem , użalam się nad Narodem i marzę o oderwaniu Ludzkości od "studni grawitacyjnej". Ja komunista i kosmopolita. Coś mi się wydaje , że taka/taki z Ciebie Virgo ( Droga Niewiasta :* ) jak ze mnie arcybiskup :D

Ona szanuje Naród , pomimo błędów. Zasada myślenia krytycznego we własnej świadomości , pachnie mi destrukcją i żydowszczyzną .

Panienko :* co się tyczy znaczenia słowa "virgo"..hm , hm...to chyba masz rację...Taka ze mnie "virgo" jak z Ciebie arcybiskup :D Nie protestuję :D Nie bardzo rozumiem ( może dlatego ,że winko dzisiaj wybornie smakowało ;) ) dlaczego sugerujesz ,że mój światopogląd -ten zawężony - pachnie Ci destrukcją ?? No !! Tego drugiego słowa nie przytoczę !! :>

Dopisane 25.12.2014r. o godz. 22:30:

P.S. "Akwarium" zbyt późno przeczytałeś , Panieneczko ;( Inne pozycje tego autora znasz ? Bierzesz poprawki na pewne sprawy?

Są ludzie, którzy swym charakterem niszczą to co zbudowali rozumem, więc niech nie ranią tych ,których nie mogą zabić
~chamski chadziar niezalogowany
25 grudnia 2014r. o 22:53
Virgo napisał(a): ... dlaczego sugerujesz ,że mój światopogląd -ten zawężony - pachnie Ci destrukcją ?? ...

A to z tego względu , że jakiś czas temu czytałem Desmarketa , Suworowa , Leśmiana , Bułhakowa , Voltera , Fridmena i wielu innych ... to co ich łączyło , lub łączy przez stulecia , to przynależność do Lewitów. Wcześniej wydawało mi się , że Templariusze w sporze z Watykanem , w trzynastym wieku ponosząc sromotną klęskę , dzisiaj niszczą Gaję. Ale to nie jest prawdą . Istotą zła nie jest szatan , czy mamona , tylko chciwość.

Mówimy o intencjach , Droga Niewiasto :* Cieszę się , że wróciłaś. Prawdziwych Polek , żaden Banderowicz nie zniszczy.

Dobranoc :)
2900
#falco nieaktywny
26 grudnia 2014r. o 14:54
Rosja zbuduje pięć pociągów atomowych. Przeprowadzono już test rakiety jądrowej
IAR | dodane 53 minuty temu
udostępnij
AAA drukuj

Rosyjska rakieta RS-24 Jars

jak to dobrze że mamy ''pędo-lino'' :D
czuję się bezpieczniejszy...