~Nadsztygar niezalogowany 27 kwietnia 2014r. o 13:57
Brawo za pamięć to mało, wiem komu zawdzięczamy te wspomnienia!!! Ja dbam by pamięć była kontynuowana, przekazałem dwom dorastającym synom wiedzę o kim w przyszłości należy pamiętać i kogo z kopani "Konrad" w s p o m i n a ć (sic!!!).
Bardzo serdecznie dziękuję za Twój mail, zwłaszcza że nadszedł w czasie kanonizacji św. Jana Pawła II i niech to będzie jeszcze jeden piękny dodatek do życzeń Długich Lat Życia dla Pana Władysława. My wszyscy młodzi żywimy wielki szacunek dla Jubilata, bowiem nasze młodzieńcze lata w KGHM wspominamy z rozrzewnieniem również dlatego, że naszym nauczycielem był dyr. Luboch! - Janusz
~przeróbczy niezalogowany 1 września 2014r. o 22:05
Witam. Mam pytanie/prośbe czy na teren budynków przeróbczych można wejść? Czy ktoś dysponuje zdjęciami starymi/nowymi wnętrz tych budynków? Byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ zdjęcia które znalazłem w internecie są mało szczególowe. Z góry dziękuje.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.