~M.D napisał(a): To prawda D.Maslicka siedziała dzięki temu kandydatowi do ZEC-u.Oskarzajac ja i systematycznie donosząc na nia chciał dla siebie więcej ugrac.Czestowal tez innych.Ciekawa kandydatura z tego Sławomira G. jeśli donosił do SB na Panią Maślicką to pewnie ma to w naturze, a takich ludzi należy się wystrzegać omijać wielkim kołem -izolować! Nie wiem czy prezydent tego nie wiedział a może Pan na g. ma coś na Pana R. Ciekawy temat należałoby to pociągnąć dalej.
~pol napisał(a):~ napisał(a): Tak Tomczyk na L4 a w sobotę świetnie się bawił na MOTORSHOW............... Takich nie sprawdza ZUS co robią na L4....
widać niektórym więcej można.
Zastosowana autokorekta
~pol napisał(a):~ napisał(a): Tak Tomczyk na L4 a w sobotę świetnie się bawił na MOTORSHOW............... Takich nie sprawdza ZUS co robią na L4....
widać niektórym więcej można.
Zastosowana autokorekta
~zecowiec napisał(a): Brawo dla prezydenta za odważną decyzje! Ogrodnik to bardzo gburowaty gość i należało mu się to, nikt go nie lubił w Zec i czekamy na powrót Króla człowieka szanującego ludzi w przeciwieństwie do pyszałka ogrodnika.