rafi napisał(a): Nazywać (...) poziomem mułu możesz siebie ;). Jakoś nie widzę tego aby tym łabędzią chleb czy bułka zaszkodziła i jakim prawem osoba ananimowa co nie ma nawet tutaj konta nazywa kogoś w tak wulgarny sposób ;), idz pod staw i tam sobie mów Zmoderowano 05.07.2014 godz.20:33 - powód: konsekwencja moderacji cytowanego posta (moderator)
Rafi, zdobądź się na wysiłek i poczytaj trochę w necie zanim cokolwiek napiszesz..... plissss
To tylko jeden z artykułów "wygrzebany na prędko". Redakcję proszę o nie wyrzucanie linka
http://www.mmtrojmiasto.pl/253047/2008/2/20/labedzie-nalezy-karmic-warzywami?category=news
Dopisane 05.07.2014r. o godz. 21:05:
~ napisał(a): Może nadać imiona maluchom ?
Jestem jak najbardziej za :) Proponuję nazwać rodziców i później maluchy (chociaż nie wiem jak je odróżnić) tak aby wszystkich imiona zaczynały się na konkretną literę. Ja proponuję "Z-et". Tych co lubią zwierzęta, ptaki itp zapraszam do zabawy w nadawanie imion - może się uda :) To najpierw rodzice... co proponujecie? :) I nie chcemy tutaj niezwierzo i nieptako lubnych ;) Dla taty proponuję Zenek a dla mamy Ziuta ;)
Dopisane 05.07.2014r. o godz. 21:16:
Redakcyję poprosimy o jakąś mini sądę i zbieranie głosów. A że Redakcyja zwierzolubna jest to się uda - musi się udać ;) Przynajmniej Bolecnauci będą łabądki po imieniu nazywać :) Pozdro :)