Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nowa sala gimnastyczna w Wykrotach
~ niezalogowany
11 września 2014r. o 20:02
Politycy to zawodowi kłamczuszki, towarzystwo wzajemnej adoracji. Po akcji ze smieciami Czurejnowie byli ochoczo kontrolowani przez straż miejską (oczywiście zupełnie przypadkowo) - teza o msciwoście pewnie nie jest wyssana z palca. Moje popracie pan Kata też ma. Pan Burmistrz robil sobie wspólnie z MOPS-em wyjazd integracyjny do Krzeszowa.

Tak, zrównowazony rozwój jest potrzebny....
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
11 września 2014r. o 20:05
Drodzy mieszkańcy Wykrot Sala Sportowa powinna być już dawno wybudowana, osiem lat zwodził was Relich a teraz ogłasza to jako jego sukces ,to jest jego jedna z wielu porażek ,gdyby umiał współpracować z Firmami ze Strefy to Wykroty były by prawie jak Kobierzyce a tak macie dziurawe drogi, brak sali, szkoła w kiepskim stanie.Podobnie jest w Nowej Wsi gdzie przez 8 lat nie było zrobione kompletnie nic a teraz wzdłuż drogi wojewódzkiej robiony jest chodnik przez właściciela drogi czyli Wojewódzki Zarząd Dróg a mieszkańcom wmawia się że to zasługa pana RR.
~ niezalogowany
11 września 2014r. o 20:17
Niedobry Szczerbień wybudował Szkołę w Nowej Wsi w Czernej , Godzieszowie ponadto sale sportowe w Nowogrodźcu za 5,5 miliona zł ,salę w Czernej ,Godzieszowie i Nowej Wsi . Natomiast pan RR zamknął szkołę w Godzieszowie.W tamtych latach budżet Gminy wynosił około 15 do 18 milionów a obecnie wynosi z wszystkimi subwencjami państwowymi około 35milionów za które budują jakieś nikomu niepotrzebne garnki czy flakony na rynku.
~ niezalogowany
11 września 2014r. o 20:26
~ napisał(a): Nowej Wsi gdzie przez 8 lat nie było zrobione kompletnie nic a teraz wzdłuż drogi wojewódzkiej robiony jest chodnik przez właściciela drogi czyli Wojewódzki Zarząd Dróg a mieszkańcom wmawia się że to zasługa pana RR.

Relich jakby mial kontrole ze strony Rady to byłoby inaczej.

On nawet nie miał cywilnej odwagi zapłacić symbolicznej grzywny z własnej kieszeniu za swoją opieszalosc

Obecni czy następni wszyscy sa tacy sami, trzeba się pakować i szukać szczescia na zachodzie...
~ niezalogowany
12 września 2014r. o 11:01
A ja się nie będę pakował i wyjeżdżał za granicę, bo nie po to mój dziadek walczył o Polskę!!! Teraz ja, uczestnicząc w wyborach zawalczę o lepszą gminę i lepsze jutro dla mojej wsi. Jestem mieszkańcem wsi Parzyce, pan burmistrz najpierw zamknął nam szkołę, później ją sprzedał obiecując na to konto wybudowanie nowej świetlicy, i buduje - tylko że w Gierałtowie salę gimnastyczną!!!! i to jeszcze przy poparciu radnego naszej wsi !!!! Do cholery jasnej nie za dużo tych inwestycji w jednej wiosce ?!!! Z tego co słyszałem to przy boisku mają być postawione kontenery - he,he !!! Za szkołę - kontenery!!! Dobre!!! Wy wstydu nie macie!!! Panie Kata wygraj pan wybory, zaprowadź normalność i porządek !!! Aha, panie radny B.K, mam nadzieję, że pan nie startuje, że da pan szansę młodszej i bardziej zaradnej - pani Sylwii S. którą popieram nie tylko ja !!!
~Wykrocianka niezalogowany
12 września 2014r. o 11:07
Dla Gminy Kata to dobry wybór, natomiast Czurejno dla mieszkańców. Zasady obejmuja wszystkich.

Mamy chyba najwspanialsza gminę i najlepszych urzędników ktorzy nigdy nie popelniają bledów tak wynika z protokołów komisji rewizyjnej.

~ niezalogowany
12 września 2014r. o 11:25
Pan burmistrz buduje wam kanalizacje Parzyce tak bynajmniej twierdzil radnym. Macie na to co sobie pozwalacie, a pan burmistrz rozumie ludzi w potrzebie. Ostatnio zorganizował pielgrzymkę to Krzeszowa
~ niezalogowany
12 września 2014r. o 11:49
~ napisał(a): Pan burmistrz buduje wam kanalizacje Parzyce tak bynajmniej twierdzil radnym. Macie na to co sobie pozwalacie, a pan burmistrz rozumie ludzi w potrzebie. Ostatnio zorganizował
pielgrzymkę to Krzeszowa

he dobre!!! Nam buduje!!! A czy wiesz ile mamy zapłacic za przyłącze, a później za odprowadzanie ścieków?!! Tą kanalizację to musi wybudować, bo inaczej kara i kara, tak więc łaski nie robi, a tak na marginesie to co ma piernik do wiatraka!!! W innych miejscowościach też będzie musiał wybudować !!! (mam nadzieję, że nie On i ta jego rada - bezradna !!!)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza