~ napisał(a): Odrąbać łapy przy samej dupie !! :P
~ napisał(a):jak piszesz takie pierdoły to się chociaż podpisz,bo tchórz z ciebie i sam za 50 gr robisz,anonimowy anonimie :P~ napisał(a): Odrąbać łapy przy samej dupie !! :P
Jak dla mnie - po złapaniu takiego patologicznego elementu powinno się dowalić takie kary, że starym, którzy pewnie tyrają za 50 groszy dziennie w robocie aż by się w tych pewnie przepitych głowach coś obudziło, że dziecka nie wychowali...prosta recepta- odpracowac szkody. Taki gowniarz jak sam zarobi wlasne pieniadze to zacznie szanowac mienie na ktory ciezko tyramy my wszyscy...
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a):jak piszesz takie pierdoły to się chociaż podpisz,bo tchórz z ciebie i sam za 50 gr robisz,anonimowy anonimie :P~ napisał(a): Odrąbać łapy przy samej dupie !! :P
Jak dla mnie - po złapaniu takiego patologicznego elementu powinno się dowalić takie kary, że starym, którzy pewnie tyrają za 50 groszy dziennie w robocie aż by się w tych pewnie przepitych głowach coś obudziło, że dziecka nie wychowali...prosta recepta- odpracowac szkody. Taki gowniarz jak sam zarobi wlasne pieniadze to zacznie szanowac mienie na ktory ciezko tyramy my wszyscy...
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a):jak piszesz takie pierdoły to się chociaż podpisz,bo tchórz z ciebie i sam za 50 gr robisz,anonimowy anonimie :P~ napisał(a): Odrąbać łapy przy samej dupie !! :P
Wleź skąd wylazłeś... I nie wracaj !
~ napisał(a): Powinno Powinno Powinno.
Powinno to w tym miescie nie byc takich ja TY.
Pownnio być normalnie. A ty jestes tego zaprzeczeniem.
Powinno to określenie używane przez ludzi z bardzo wysokim mniemaniem.
Powinno czyli sugeruje twoje nastawienie do tematu a nie jego ocenę.
Zatem opuśc forum bo Twoje posty nie wnoszą dosłownie żadnych wartości.
~klucz-nick napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Odrąbać łapy przy samej dupie !! :P
]jak piszesz takie pierdoły to się chociaż podpisz,bo tchórz z ciebie i sam za 50 gr robisz,anonimowy anonimie :P
Poziom twojej wypowiedzi świadczy o tym, że jesteś taki sam, jak te patologiczne szczyle w dodatku nic z tego wszystkiego nie kumasz. Cóż, wokół mnóstwo tępych prymitywów, przynajmniej nie czujesz się samotny.
~ napisał(a): Sukinsyny, gnojki z glutem pod nosem...
Do kamieniołomów gnidy zrzucić na kilka lat, ale najpierw niech zapłacą za swoje zabawy, ...ki...
Zastosowana autokorekta