Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

BolecParty - 16.05.2015r. - ZAPISZ SIĘ!

1
emem
29 marca 2015r. o 11:19
No to ruszamy z zapisami ;)

Dopisane 29.03.2015r. o godz. 11:19:

ZAPISY NA: http://www.party.bolec.info ;-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
41
#jegomosc nieaktywny
29 marca 2015r. o 19:36
Nie mogę się już doczekać!

www.djdowynajecia.pl
3145
#hemi nieaktywny
29 marca 2015r. o 21:56
Jeśli przyjdzie jakiś bolecnauta z 20 znajomych i "na bramce" powie,jestem Bolecnautą ,a to moi znajomi,to wejdzie ?

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2798
#inetwlan nieaktywny
30 marca 2015r. o 7:41
hemi napisał(a): Jeśli przyjdzie jakiś bolecnauta z 20 znajomych i "na bramce" powie,jestem Bolecnautą ,a to moi znajomi,to wejdzie ?

Jak "posmarujesz" to wszystko wejdzie ;)
Przeca wiesz że nikogo nie wyganiają.

[img=1427693281_i7zvak1.jpg]

Dopisane 30.03.2015r. o godz. 07:41:

Tylko mnie zastanawia skąd tylu ludzi w mieście znajdziesz ?
;)

<b>**** www.gabelek.eu **** www.inet-wlan.pl **** bądź co bądź nie bądź łabądź **** ====== SPRAWNY MONITORING w zasięgu Twojej ręki ====== ALARMY ======
~:p niezalogowany
30 marca 2015r. o 9:37
No ja w zeszlym roku tylu przyprowadzilam :D
1
emem
8 kwietnia 2015r. o 8:11
hemi napisał(a): Jeśli przyjdzie jakiś bolecnauta z 20 znajomych i "na bramce" powie,jestem Bolecnautą ,a to moi znajomi,to wejdzie ?

W tym roku wszyscy musza byc wpisani. Kazda zapisana osoba otrzyma tez smsa z potwierdzeniem. Bedziemy tez dzwonic z potwierdzeniem (na 1-2 dni przed BolecParty) :)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
3145
#hemi nieaktywny
20 kwietnia 2015r. o 19:19
A tak ogólnie, kilka lat temu Bolecparty to było wydarzenie ,nawet cos koło 250-300 osób sie wpisywało ,jak nie więcej ,a tu od miesiąca temat otwarty i 40-tki nie ma :(

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
315
#mir.ko nieaktywny
20 kwietnia 2015r. o 20:30
dojdzie spokojnie do 100, a i tak ok 200 bedzie :) z sms,ami czy bez ;p
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.