~majętny Stef napisał(a): Jaki mam ci dać przykład z podatkami? Nie ma handlu, nie ma z tego pieniędzy w budżecie to wyrównuje się to podatkami.
Każda która chce ukryć swoją prostytucję się nie przyznaje że robi loda za pieniądze, to normalne.
Mówi że robiła za darmo bo wtedy to już nie jest prostytucja i ludzie ją szanują, dlatego że nie jest prostytutką i szanują za to że ma wielu chłopaków, czyli ma branie.
Stef, nie bądź gołosłowny, podaj przykład, kiedy Polska zrobiła coś dla innego kraju nie za darmo, a w zamian za to nie zostały podniesione podatki i odwrotnie.
Wcześniej pisałeś o prostytutkach, które pracują za darmo, przeczytaj sobie swój post, a nie o prostytutkach, które udają, że nimi nie są.
Różne określenia słyszałam na temat kobiet , które sypiają z kim popadnie, ale że wzbudzają szacunek, to pierwsze słyszę : ).
Kajtku68 !
Słyszałam ostatnio, że producenci cydru boją się, żeby producenci z zachodu nie dowiedzieli się jaki dobry interes można na tym zrobić. Jabłka do Rosji popłynęły, tylko okrężną drogą. Hodowcy sobie poradzą. I tak wpuszczają sobie do Rosji kogo chcą.
Moim zdaniem ,ta decyzja nie była podyktowana podlizywaniem się zachodowi, nie rozumiem za bardzo, czemu tak uważasz.
Nie wpuszcza się do domu kogoś, kto Cię obraża i pluje na Ciebie ze strachu, że może zrobić coś gorszego. Tak postępują tylko tchórze i głupcy.