~blackjack napisał(a):nie mów że jestem śmieszny bo mnie nie widziałes i nie wiesz cz jestem śmieszny cz smutny,znam się na wędkarstwie,i kwota wydana na sprzęt to bajka,widać po tobie profesjonalizm wędkarstwa,bajek nie opowiadaj,jak mam sprzęt za 10 000 zł i ma 9 metrów to wygram ,to jest twój tok rozumowania?brawo brawo,a ja wędkuje z mojej motorówki to co mam wygrana w kieszeni? :P~klucz-nick napisał(a):~Wędkarz napisał(a): Byłem na zawodach i wiem że trochę przez jego głupotę to się stało , ponieważ na stanowisku by nie zachaczył o kable ale on wyszedł i poszedł do auta z batem (9m) i podniósł go i nie stety :Ccz potrzebny jest 9 m teleskop?2,5 m jest wystarczający,tym 2 metrowym dalej zarzuce jak tym 9 m,przy dzisiejszej technice wędkarstwa ,organizator zawodów powinien ustalić dł wędziska,wiedząc o zagrożeniu ze strony kabli.
Trzymam kciuki za niego.
Jesteś śmieszny klucz-nick, myślisz że ludzie wydają nawet 10 tyś na wędkę, zamiast kupić sobie za 50zł 2 metrową? I tak samo łowić?
Byłeś kiedyś na zawodach? Widziałeś sprzęt zwycięzców?
Zastanów się "ekspercie" czemu w tych wędkach nie ma kołowrotka.
Zastosowana autokorekta
~Tauron S.A. napisał(a): ale WN? może to były linie średniego napięcia albo i NN
~moher napisał(a): wiadomo coś w jakim jest ten chłopak?