Nasi "bracia" Ukraińcy nie wpuszczają Rajdu Motocyklistów im.Rotmistrza Pileckiego.
http://www.fakt.pl/wydarzenia/polskich-motocyklistow-nie-wpuszczono-na-ukraine-,artykuly,543250.html
Polski MSZ pewnie jeszcze przeprosi banderowców za zaistniałą sytuację.Jestem coraz bardziej skłonny aby wraz z Rosją dokonać rozbioru Ukrainy.
ZABAWA Z POLSKĄ.
- Paweł Kowal uważa, że Polska nie powinna wpuszczać do kraju motocyklistów "Nocnych Wilków", z którymi sympatyzuje Władimir Putin.
Chodzi o symboliczną przemoc, od której zaczyna się przemoc na poważnie. To jest zabawa z Polską, w której Polska powinna jasno pokazać, że widzi te intencje i nie chce, aby się one realizowały - tłumaczył Paweł Kowal. Polityk uważa, że polski rząd bez zbędnych komentarzy powinien prowadzić chłodną politykę w tej sprawie. - Mam nadzieję, że w MSW siedzi ekipa prawników i zastanawia się, jak utrzeć nosa "Nocnym Wilkom" - podkreślił Kowal
- DAWAJ KOWAL NA POMOC NASZYM MOTOCYKLISTOM
~ napisał(a): UKRAINA! tak, tam są ludzie za ktorych warto oddac zycie.
Uwierz mi.
to do Donbasu jedź a nie puste deklaracje składasz .Jak przeżyjesz to i tak skończysz przybity za język do płotu a oczy Ci wydłubią koledzy z UPA :P . Powodzenia !!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.