~ napisał(a): A co to za talmudyzowanie prostych spraw?
List otwarty z definicji listem do opublikowania. Podpisał się, list opublikowano..
Jeśli się podpisał, to uważa problem za ważny a treść prawdziwą!
O jakim wykorzystaniu tu mowa?
To wy dorabiacie sobie do niego dialektyczne interpretacje i ideologie!
~Z boku napisał(a): Każdy człowiek potrzebuje wsparcia. Czy było nam ono udzielone ze strony Państwa Małkowskich, kiedy trzeba było poprzeć sprawę oczywistą, ludzką, zdrowotną ?
~sympatyk ZB napisał(a):~Z boku napisał(a): Każdy człowiek potrzebuje wsparcia. Czy było nam ono udzielone ze strony Państwa Małkowskich, kiedy trzeba było poprzeć sprawę oczywistą, ludzką, zdrowotną ?
Tak, ja to łatwo szafować cudzymi nazwiskami, samemu się chowając za nickiem. Proszę przyjść na zebranie Ziemi Bolesławieckiej to zobaczy pani/pan ten brak pomocy.
~z biura rady napisał(a):~kaj napisał(a): Wątek mówisz? Podział srodków PFRON ktory
Gościu nie pierdziul bo na bolcu czytałem ze nie wszyscy z tej zmurszałej rady podpisali a to był sygnał dla radnego zeby sprawdził co w trawie piszczy -tylko po co jak on woli robić zadyme. Gośc ktory był na tej radzie odsyłałMałkowskiego po informacje do SONu ale po co tracić cenny czas.Wszystko to wyczytałem na bolcu zanim radni klepneli staroscie podział srodków.
dyskryminuje ludzi wiekowych niepełnosprawnych a pan Małkowski go podpisał.Jakos nie boli go ten temat a rozczula sie nad rozrabiajacymi z BOK. Pani Lijewska to 4 dyrektor ktorego niszczy ta sama banda. Dla własnego dobra powinna p......... tym i dać szanse kolejnej ktorej dowalą tak samo ale dużo szybcie.
Proszę pana, projekt uchwały w tej sprawie podpisał pan starosta i skierował go pod obrady rady. Pan Małkowski nic nie podpisał bo nie ma na to żadnych kompetencji. Proszę być bardziej precyzyjnym. A jeśli uważał pan że coś jest na rzeczy i ma pan jakieś uwagi w sprawie podziału tych środków to trzeba było się zgłosić do radnych albo Powiatowej Społecznej Rady ds. Osób Niepełnosprawnych, która te projekty zaopiniowała pozytywnie.