~ napisał(a): Witam :) Chciałabym spytać czy może ktoś polecić mi na terenie Bolesławca dobrego szewca , oczywiście po za tym panem w rynku .. Proszę o pomoc !!
polecam pana na ul. Kubika, mily i sympatyczny, a poza tym solidnie wykonuje swoją pracę..pan z Rynku mi butów nie przyjął, stwierdził, żę nic sie nie da zrobic, a jenak pan z ul Kubika potrafił naprawić buty....
na gałczyńskiego w bloku 4 pietrowym od strony biedronki centralnie na przeciwko sklepu czy to knajpa jest. Namieszałam trochę ale tam jest bardzo fajny szewc, jego reklama taka mała zaraz przy schodach stoi. Bodajże od 13 tam siedzi do 18 chyba, dokładnie nie wiem
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.