~Ramaj napisał(a): Za dwa lata tak samo będzie winien rząd PIS-u - założymy się ?
skorn napisał(a):~Ramaj napisał(a): Za dwa lata tak samo będzie winien rząd PIS-u - założymy się ?
Tak, a ty będziesz pierwszy, który będzie narzekał.
~Ramaj napisał(a):skorn napisał(a):~Ramaj napisał(a): Za dwa lata tak samo będzie winien rząd PIS-u - założymy się ?
Chciałbyś tego doczekać - co ?
~Ramaj napisał(a):PanM napisał(a):~Ramaj napisał(a): PanieM.Pan już radził i usiłował "naprawiac"Polskę z Palikotem,zejdź więc pan ze mnie i daruj sobie te wyliczanki - tak samo można punktować nawet w USA czy Norwegii.
Pogadamy jak jak w ramach pokuty poPalikotowej założysz pan sobie g...no na łeb.
Palikot oszukał nie tylko mnie .Zniszczył oczekiwania wielu milionów Polaków.
Niestety kraj w dużej mierze składa się z " Ramajów " którzy podają pod ocenę nie program a wypowiedzi liderów.Odwołuję się do wyborów w Bolesławcu.
Nikogo nie interesował żaden program .Każdy interesował się kto z kim przystaje .
Poza tym polemika na tym poziomie niewiele mnie interesuje. Oferowaną mi " pokutę " proszę pozostawić w swojej głowie.
Rzecz w tym ,ze ja nie mam (w odróżnieniu od Pana ) za co "pokutować".
Ślepy nie jestem i widzę wiele nieprawości i zwykłego s..... syństwa u nas,ale krew mnie zalewa gdy czytam te malkontenckie potępienia wszystkiego w czambuł.Jest u nas maniera zganiania własnych niepowodzeń na : Unię,rząd,pedałów,jehowych,cyklistów.......................
~ napisał(a):~Ramaj napisał(a):PanM napisał(a):~Ramaj napisał(a): PanieM.Pan już radził i usiłował "naprawiac"Polskę z Palikotem,zejdź więc pan ze mnie i daruj sobie te wyliczanki - tak samo można punktować nawet w USA czy Norwegii.
Pogadamy jak jak w ramach pokuty poPalikotowej założysz pan sobie g...no na łeb.
Palikot oszukał nie tylko mnie .Zniszczył oczekiwania wielu milionów Polaków.
Niestety kraj w dużej mierze składa się z " Ramajów " którzy podają pod ocenę nie program a wypowiedzi liderów.Odwołuję się do wyborów w Bolesławcu.
Nikogo nie interesował żaden program .Każdy interesował się kto z kim przystaje .
Poza tym polemika na tym poziomie niewiele mnie interesuje. Oferowaną mi " pokutę " proszę pozostawić w swojej głowie.
Rzecz w tym ,ze ja nie mam (w odróżnieniu od Pana ) za co "pokutować".
Ślepy nie jestem i widzę wiele nieprawości i zwykłego s..... syństwa u nas,ale krew mnie zalewa gdy czytam te malkontenckie potępienia wszystkiego w czambuł.Jest u nas maniera zganiania własnych niepowodzeń na : Unię,rząd,pedałów,jehowych,cyklistów.......................
Ramaj ma rację,nie jest idealnie ,jest dobrze.My POwcy nie jesteśmy ślepi.
Dajmy PO jeszcze 4 lata a będzie jeszcze lepiej.
~Ramaj napisał(a):skorn napisał(a):~Ramaj napisał(a): Za dwa lata tak samo będzie winien rząd PIS-u - założymy się ?
Chciałbyś tego doczekać - co ?