~ napisał(a): "Niska stopa bezrobocia świadczy o dwóch faktach.
Pierwszy -- tu znacznie więcej ludzi zrozumiało że nie ma dla nich żadnej przyszłości.
Drugi - tu są bardzo nieprzyjazne klimaty dla przedsiębiorczości."
To jest super wywód filozoficzny.
Odnośnie pierwszego to rozumiem że popełnili samobójstwo.
Przy drugim nawet nie jestem w stanie ogarnąć uzasadnienia. Niska stopa bo nieprzyjazne klimaty.
falco napisał(a): dadzą?
a kto tobie coś ''daje'' ;) 124...
ja co chcę dostać to dostaję tyle tylko że pracą własnych rąk bez rozglądania się na ''dawców'' ;)
i nie przeszkadza mi to że nie raz ręce mam ''po łokcie '' w kleju ...
zapytaj bliższych sobie czy to o co mnie piszesz , nie jest właśnie im bliższe...
wygodnictwo i ''wazelina'' to jest to czego właśnie ty ''oczekujesz'' :D [/c
Nie wiem o co ci chodzi.Skoro sobie radzisz o o co biega,skoro nie liczysz na mannę z nieba po co te narzekania.Ja dawno pojąłem,ze liczyć mozna tylko na siebie i pies mordę lizał rządzącym - oby tylko nie przeszkadzali.A oni zawsze będą - nie ci to inni- zmienia sie tylko retoryka
~RRR napisał(a):falco napisał(a): dadzą?
a kto tobie coś ''daje'' ;) 124...
ja co chcę dostać to dostaję tyle tylko że pracą własnych rąk bez rozglądania się na ''dawców'' ;)
i nie przeszkadza mi to że nie raz ręce mam ''po łokcie '' w kleju ...
zapytaj bliższych sobie czy to o co mnie piszesz , nie jest właśnie im bliższe...
wygodnictwo i ''wazelina'' to jest to czego właśnie ty ''oczekujesz'' :D
Nie wiem o co ci chodzi.Skoro sobie radzisz o o co biega,skoro nie liczysz na mannę z nieba po co te narzekania.Ja dawno pojąłem,ze liczyć mozna tylko na siebie i pies mordę lizał rządzącym - oby tylko nie przeszkadzali.A oni zawsze będą - nie ci to inni- zmienia sie tylko retoryka