dobrze brodacze, skoro tak to w zamian się nie czepiajcie kobiet co mają włosy pod pachami i którym wyłażą chaszcze spod bikini, bo może one tak lubią i tak chcą mieć
~~Człowiek z brodą zanęcony reklamą niezalogowany 25 stycznia 2017r. o 23:06
pierwsze pytanie ;chciałbym skrócić brodę odpowiedz ,zapytam szefowej.Pan siada więc siadłem, Pani objechała wszystko maszynką przy okazji zacięła do krwi szyję.Gdy miałem już dośc zapytałem ile płacę Pani stwierdziła że nie zna kosztów musi zapytać szefowej .Szefowa stwierdziła że koszt usługi wynosi 30 zł.Zapłaciłem i udałem się do Lwówka Śląskiego do salonu"Paweł" gdzie stylista poprawił to co zostało spaprane w Barbershopie. Nie polecam tego zakładu do którego poszedłem ponieważ zwiodła mnie reklama w internecie.
Stanowczo odradzam ten salon, Pani właścicielka nie ma w ogóle pojęcia o strzyzeniu męskim, o brodzie nie wspomnę. Cieniowanie włosów wygląda tak: tu złapie i coś musne nozyczkami, tam coś w grzebień i trochę maszynką. Kompletny brak podstaw. Wszystko robione na suchych włosach, nawet jak się zaczęły elektryzowac to Pani nie pomyślała o ich zmęczeniu. Panowie omijać szerokim łukiem.
Podbijam temat, ale moje pytanie to gdzie w Bolesławcu oprócz Morysona można przystrzyc brode? Z usług pani z morysona nie jestem zadowolony - strasznie krzywo!! Polecacie kogos??
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.