kc napisał(a):
falco napisał(a): ja jestem przeciwny przyjęciu nawet stu ...
i nie piszcie mi tu pierdół typu ''uciekają przed wojną''
Patrzalski napisał(a): Obawiamy się zupełnie niepotrzebnie :] żaden imigrant z Syrii Iraku lub Erytrei nie zagości w naszym pięknym i tolerancyjnym kraju :) Wystarczy Was poczytać i już można się ze strachu po...ć :) W Polsce żeby w miarę godnie przeżyć ,trzeba ciężko zapie...lać ,nabijając kabzę tym których nienawidzimy . Imigranci nie będą dymać za 1300 zł. Nie bójcie się Ich :]
falco napisał(a): :D
skorn napisał(a): I znów się cieszy jak głupi. Mam ci znaleźć twój post, w którym jesteś przeciwko przyjmowaniu emigrantów?
falco napisał(a): a ty jak zwykle pieprzysz bzdury... :D
jestem przeciwny traktowaniu tych emigrantów inaczej niż obywatela polskiego..
pomagać?...tak
To może falco zastanów się zanim coś napiszesz, żebyś później nie musiał tłumaczyć, że co innego pisałeś, co innego myślałeś :D :D :D
Falko - nauta tu ci ładnie zacytował ,że co chwile piszesz co innego,a ty zamiast przyjać to do wiadomości,to co chwile czepiasz sie jakiś słówek,czy to tego kto napisał Biblię,czy wspominasz o statystykach dot.kk,zawsze musisz próbować jakoś odwrócić kota ogonem ,a przy okazji łapiesz się każdego tematu i wprowadzasz off top.
I zwróciło ci uwagę juz kilka osób,a ty dalej swoje - jestes w tanie trzymać się tematu,czy tak będziesz pieeprzył trzy po trzy w tym i każdym temacie?
Co do przecieków,że Kłapaczowa klepneła zielone światło dla nawet 100 tys osób i jest to trzymane w tajemnicy do czasu wyborów - powiem tyle: wcale bym się nie ździwił .
Kłapaczowa zrobi wszystko co Tusek i Angelka sobie zażyczą ,a że muzułmanie już robią wielki chlew w Niemczech to Angelka z chęcią ten brud przepchnie dalej ,np.do kolegi Donka,a jego kumpela Ewka da zielone światło :| :|