~~olo napisał(a): Dlaczego nie można znależć grobów -- pochowanych 1--2 lata temu--- nie jest uzupełniany grobonet ????????
~~asf napisał(a):Ktoś napisał: ~~olo napisał(a): Dlaczego nie można znależć grobów -- pochowanych 1--2 lata temu--- nie jest uzupełniany grobonet ????????
ja znalazłem bez problemu - wszystko jest na bieżąco
~~Szkarłatnoczerwony Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: ~~asf napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~olo napisał(a): Dlaczego nie można znależć grobów -- pochowanych 1--2 lata temu--- nie jest uzupełniany grobonet ????????
Nie jest na bieżąco. Niektóre nagrobki od kilku lat są zupełnie inne, a zdjęcia stare.
To prawda. Zdjęcia nieaktualne.
~~Szmaragdowy Wielosił napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwony Ubiorek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~asf napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~olo napisał(a): Dlaczego nie można znależć grobów -- pochowanych 1--2 lata temu--- nie jest uzupełniany grobonet ????????
Nie jest na bieżąco. Niektóre nagrobki od kilku lat są zupełnie inne, a zdjęcia stare.
Wirtualny świat jest inny od rzeczywistego, nic w tym dziwnego.
~Anonim napisał(a): Przypomnienie... Szukasz grobu, zapomniałeś, to jest ułatwienie
DP napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szmaragdowy Wielosił napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szkarłatnoczerwony Ubiorek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~asf napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~olo napisał(a): Dlaczego nie można znależć grobów -- pochowanych 1--2 lata temu--- nie jest uzupełniany grobonet ????????
Wirtualny świat jest inny od rzeczywistego, nic w tym dziwnego.
Za każdy wjazd i prace na cmentarzu pobierają pieniądze. Sami od siebie nawet nie aktualizują zdjęć w grobonecie.