Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Znamy skład rządu Beaty Szydło
~Ramaj niezalogowany
9 listopada 2015r. o 16:27
Co by nie gadać to zaczynają od kłamstwa.
Na enuncjacje prasowe o ew.powołaniu Macierewicza pani premier in spe zaprzeczyła i podała Gowina jako przyszłego ministra.Uspokoiła tym wyborców ,którzy obawiali sie tego gościa.Ciekawe ile głosów zyskał PIS na tym oszustwie?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 16:30
~Ramaj napisał(a): Co by nie gadać to zaczynają od kłamstwa.
Na enuncjacje prasowe o ew.powołaniu Macierewicza pani premier in spe zaprzeczyła i podała Gowina jako przyszłego ministra.Uspokoiła tym wyborców ,którzy obawiali sie tego gościa.Ciekawe ile głosów zyskał PIS na tym oszustwie?

"Najprawdopodobniej" - znasz takie słowo? Nie pisz bzdur bo i tak Ci nikt nie wierzy:)
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 16:37
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~fok napisał(a): Macie drodzy wyborcy wspaniały rząd , gratulacje bezmyślności he he tylko teraz nie narzekać .........Minister z wyrokiem co prawda nie prawomocnym ale wyrokiem no i nasz ukochany Antoś Brzoza he he .

A Ty kim jesteś? Kolejny nawiedzony z PO, że wiesz co się stało w Smoleńsku bez koronnego dowodu jakim jest wrak? Póki nie ma prawomocnego wyroku, póty jest niewinny. Paniał ili niet?

Teraz Zbysiu 'Trybunał Stanu' Ziobro będzie ministrem sprawiedliwości to w apelacji załatwi mu uniewinnienie. Ja też uważam, że będzie jedna wielka masakra. Osiem lat temu to dziadostwo już rządziło i ludzie ich pogonili po dwóch latach. Oby ludzie ich znowu pogonili

:) Śmieszny jesteś człowieczku:) Czyli uważasz, że sędziowie nie są niezależni i słuchają polityków? Skoro tak, to nieprawomocny wyrok w stosunku do Kamińskiego też wynikiem wpływów politycznych:) A tak na serio, to mam nadzieję, że Twój wpis przeczyta jakiś sędzia i wytoczy Ci proces za sugerowanie środowisku sędziowskiemu braku niezawisłości.

Tak właśnie uważają PiSowcy, że wyrok na Kamińskiego jest polityczny, na zamówienie PO. To oni mogą tak mówić publicznie, a ja nie? w jakim ty świecie chłopie żyjesz, że myślisz, że sądy są niezawisłe

A ja jestem wyborcą PiS i uważam, że sądy są niezależne - nie pisz bzdur. Ja nie widzę, żeby ktoś poza Tobą sugerował uzależnienie sądów od polityków. Mam nadzieję, że wkrótce będziesz się tłumaczył w sądzie ze swoich wpisów.

A z co Ziobr miał stanąć przed Trybunałem Stanu?!!! za przekroczenie uprawnień właśnie, czyli bezpośrednie wpływanie na śledztwa prowadzone przez prokuraturę!!! może to nie wpływanie na sądy, ale skoro na prokuraturę można, to i na sądy też. A pamiętajmy, że sędziowie to też ludzie.
Człowieku, żyję w kraju, w którym mogę sobie mówić, że sądy są niezawisłe, niesprawiedliwe i sterowane przez polityków, policja jest przekupna, a politycy to złodzieje! i kto mi coś za to zrobi?! mamy wolność słowa; a jeśli wierzysz, że za coś takiego można mieć sprawę to wierz sobie dalej!
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 16:41
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~fok napisał(a): Macie drodzy wyborcy wspaniały rząd , gratulacje bezmyślności he he tylko teraz nie narzekać .........Minister z wyrokiem co prawda nie prawomocnym ale wyrokiem no i nasz ukochany Antoś Brzoza he he .

A Ty kim jesteś? Kolejny nawiedzony z PO, że wiesz co się stało w Smoleńsku bez koronnego dowodu jakim jest wrak? Póki nie ma prawomocnego wyroku, póty jest niewinny. Paniał ili niet?

Teraz Zbysiu 'Trybunał Stanu' Ziobro będzie ministrem sprawiedliwości to w apelacji załatwi mu uniewinnienie. Ja też uważam, że będzie jedna wielka masakra. Osiem lat temu to dziadostwo już rządziło i ludzie ich pogonili po dwóch latach. Oby ludzie ich znowu pogonili

:) Śmieszny jesteś człowieczku:) Czyli uważasz, że sędziowie nie są niezależni i słuchają polityków? Skoro tak, to nieprawomocny wyrok w stosunku do Kamińskiego też wynikiem wpływów politycznych:) A tak na serio, to mam nadzieję, że Twój wpis przeczyta jakiś sędzia i wytoczy Ci proces za sugerowanie środowisku sędziowskiemu braku niezawisłości.

Tak właśnie uważają PiSowcy, że wyrok na Kamińskiego jest polityczny, na zamówienie PO. To oni mogą tak mówić publicznie, a ja nie? w jakim ty świecie chłopie żyjesz, że myślisz, że sądy są niezawisłe

A ja jestem wyborcą PiS i uważam, że sądy są niezależne - nie pisz bzdur. Ja nie widzę, żeby ktoś poza Tobą sugerował uzależnienie sądów od polityków. Mam nadzieję, że wkrótce będziesz się tłumaczył w sądzie ze swoich wpisów.

A z co Ziobr miał stanąć przed Trybunałem Stanu?!!! za przekroczenie uprawnień właśnie, czyli bezpośrednie wpływanie na śledztwa prowadzone przez prokuraturę!!! może to nie wpływanie na sądy, ale skoro na prokuraturę można, to i na sądy też. A pamiętajmy, że sędziowie to też ludzie.
Człowieku, żyję w kraju, w którym mogę sobie mówić, że sądy są niezawisłe, niesprawiedliwe i sterowane przez polityków, policja jest przekupna, a politycy to złodzieje! i kto mi coś za to zrobi?! mamy wolność słowa; a jeśli wierzysz, że za coś takiego można mieć sprawę to wierz sobie dalej!

A Ziobro stanął przed Trybunałem Stanu? Dlaczego nie stanął? Co do wolności słowa to oczywiście ona jest ale jest też odpowiedzialność za słowo i wkrótce się o tym przekonasz.
11100
#Blackjack nieaktywny
9 listopada 2015r. o 16:45
Skaut napisał(a): NO, REWELACJA! Jeden minister-skazaniec, drugi, od sprawiedliwości, ledwo uciekł spod gilotyny Trybunału Konstytucyjnego a powierzenie armii Macierewiczowi to jak sprezentowanie małpie brzytwy. To początek końca! :D :P

No... twojego ... ciekawe co masz na sumieniu ze tak się boisz?

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 17:08
Kocham Macierewicza. Nareszcie Antek zrobi porządek z ruskimi. Teraz Putin w zębach przyniesie wrak.

Kocham też Zbyszka. Teraz każdy Polak będzie dźwiękowcem. Kto nie nagrywa ten przegrywa. Sprzedaż "gwoździ" wzrośnie o 500%.
~ niezalogowany
9 listopada 2015r. o 17:19
Minister ds. kontaktów z parlamentem - Adam Lipiński.
Głównie nieformalne kontakty z posłami - cel to rozmontowanie klubu "Kukuizowców".
~x niezalogowany
9 listopada 2015r. o 17:37
Blackjack napisał(a):
Skaut napisał(a): NO, REWELACJA! Jeden minister-skazaniec, drugi, od sprawiedliwości, ledwo uciekł spod gilotyny Trybunału Konstytucyjnego a powierzenie armii Macierewiczowi to jak sprezentowanie małpie brzytwy. To początek końca! :D :P

No... twojego ... ciekawe co masz na sumieniu ze tak się boisz?

Może po prostu boi się, że naszym krajem będzie rządzić banda popaprańców! Dziwią mnie ci, którzy się nie boją - no chyba, że są takimi samymi popaprańcami.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza