Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Po serii zamachów stan wyjątkowy we Francji
~ niezalogowany
16 listopada 2015r. o 14:02
Pannazdzieckiem napisał(a): Dziecko Drogie , mniej tfufałenu , a więcej myślenia :) Jeśli już o pieniądzach gadamy , to zanim zaczniesz wyzywać kogokolwiek od oszołomów , to przypomnij sobie z jakim zapałem Ryży Olsen euro chciał w Polsce wprowadzić. Z jakim zapałem rozpieprzył resztki gospodarki i spierdzielił do eurokołchozu. Głupi etatysta. Zostawiając bandę swoich wiernych krętaczy na lodzie. Co widać przecież gołym okiem po ostatnich wyborach.
Bożesz Ty mój , jak się nazywał ten facet , co to ze świeczką człowieka szukał ... też oszołom :D

panna jestem twoim fanem
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 listopada 2015r. o 14:21
Ja nie chcę mieć fanów. Ja chciałbym żyć w społeczeństwie Mądrych Ludzi , bo z Mądrym lepiej stracić , jak z głupim znaleźć :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
16 listopada 2015r. o 14:23
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja nie chcę mieć fanów. Ja chciałbym żyć w społeczeństwie Mądrych Ludzi , bo z Mądrym lepiej stracić , jak z głupim znaleźć :)

oszołomku z tobą wolę nic nie znajdować fanów masz takich samych jak sam jesteś
211
skorn
16 listopada 2015r. o 15:33
http://www.se.pl/wiadomosci/opinie/slawomir-jastrzebowski-europo-wstan-z-kolan-albo-umieraj_729127.html

<i>
315
#mir.ko nieaktywny
16 listopada 2015r. o 19:18
sylwester tuż tuż, a petarda wczoraj narobiła bałaganu ...

~xl niezalogowany
16 listopada 2015r. o 19:38
Pannazdzieckiem napisał(a): Ja nie chcę mieć fanów. Ja chciałbym żyć w społeczeństwie Mądrych Ludzi , bo z Mądrym lepiej stracić , jak z głupim znaleźć :)

Prawda!!!
~Xl niezalogowany
16 listopada 2015r. o 20:51
Podczas programu Tomasz Lis na żywo Joanna Mucha odleciała w odległe galaktyki:

"Uchodźcy mają najwyższe wskaźniki zakładania działalności gospodarczej.Co jest bardzo ciekawe.Po drugie znacznie niższy w populacji do której przyjeżdżają współczynnik przestępczości. Po trzecie dane mówią też o tym że wprowadzają do budżetu państwa w którym są - więcej niż się na nich w danym kraju wydaje pieniędzy.Popatrzmy na dane a nie na strach"

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Przecież tego nawet nie można nazwać,określić ,zrozumieć jak Polską mogli żądzić tacy ludzie :D Ja pitole jak to nazwać?!!?
14244
#Fighter nieaktywny
16 listopada 2015r. o 22:01
pani mucha niech skonczu ćpać ...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza