~kandydat niezalogowany 25 listopada 2015r. o 16:15
Niby rekrutacja a na 30 podań może jedna osoba się dostanie w takim Bolesławcu. Trzeba mieć sporo farta. Ale co fakt to fakt w dzisiejszych czasach mobingu wynikowego to nie jest łatwy kawałek chleba. Policja ma być dla ludzi a nie traktować ich jak dojne krowy. Gdzie trzeba to trzeba. Może ktoś na górze to w końcu zmieni.
~chiałbym niezalogowany 26 listopada 2015r. o 8:04
Ja bym się nie dostał. Mam za słabą wątrobę,dobrze się uczę,brzydzę łapówkami,nie jestem agresywny,wulgaryzmów raczej nie stosuję...nie,nie,w przedbiegach by mnie odrzucili.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.