~hi ha napisał(a): ...i właśnie o to w tej całej historii chodzi,o dokonanie takiego a nie innego wyboru przez p.Adama.AMEN!
Ludzi nie oburza fakt,że pieniążki trafiły do dzieciaków,ale o to,że mając wybór nie pomógł innej osobie w potrzebie.
sumienie to taka mała,ale wredna rzecz,która kiedyś sie odezwie:)
agrafka77 napisał(a): Ale macie nakupczyne w tych pustych łbach...aż przykro.Dałam pieniądze i cieszę się ,że otrzymały je dzieci tej Pani.Miałam wybór,mogłam odebrać i dać komuś innemu ale zdecydowałam inaczej i nikomu nic do tego.Oczywistym faktem jest to ,że warczą Ci którzy nie dali złamanego grosza .Zero szacunku do drugiego człowieka....masakra w jakim chlewie musieliście się wychowywać żeby tak anonimowo pluć jadem...To ,że ten temat nie został jeszcze zamknięty nie świadczy też dobrze o właścicielu bolec info.
~ napisał(a):~ napisał(a): W mojej opinii te pieniądze powinny trafić do innych potrzebujących już teraz pieniędzy dzieci...Tez tak mysle ze pieniadze byly zbierane na ratowanie zycia i jesli nie zdazyly uratowac tej osoby to powinny byc przeznaczone na ratowanie zycia komus innemu.
~Ja napisał(a): nastepna w nieskonczonosc klepie ze mozna bylo odebrac pieniadze. MOGLI TYLKO CI CO MIELI POTWIERDZENIE.
iga1 napisał(a):komentarzy jako"ja"jest tu tyle bo nie tylko ja podpisuje sie jako "ja". Jesli chodzi o moja osobe to ja sie juz wystarczajaco okreslilam co mysle i to co wplacilam chcialabym aby poszlo na inna osobe ciezko chora ale niestety to niemozliwe. Ktos inny umiera a pieniadze sie mroza.~Ja napisał(a): nastepna w nieskonczonosc klepie ze mozna bylo odebrac pieniadze. MOGLI TYLKO CI CO MIELI POTWIERDZENIE.
szkoda, że Ty nie przestajesz pisać w tym temacie w nieskończoność od strony pierwszej do ostatniej, na każdej stronie jest co najmniej jeden Twój komentarz, ile można?
Ile wpłaciłeś (-aś)? Może zrobimy zbiórkę i oddamy Ci te pieniądze, które dałeś (-aś) na leczenie Agnieszki???
http://www.polskie-cmentarze.com/boleslawiec/grobonet/start.php?id=detale&idg=24953&inni=0&cinki=1
~ napisał(a): Brawo Iga1, zróbmy zrzutę, tylko ten tchórz się nie podpisze. Zasłania się dobrem innych chorych, a sam/a pewnie palcem nie kiwnął/ła. Co za ludzie... najlepiej im się liczy cudze.cudze powiadasz?...
~Ja napisał(a): komentarzy jako"ja"jest tu tyle bo nie tylko ja podpisuje sie jako "ja". Jesli chodzi o moja osobe to ja sie juz wystarczajaco okreslilam co mysle i to co wplacilam chcialabym aby poszlo na inna osobe ciezko chora ale niestety to niemozliwe. Ktos inny umiera a pieniadze sie mroza.