~Wojtuś napisał(a): No to trochę po terminie...poślizgnął się wykonawca? Z tego co pamiętamy to termin był na połowę września ubiegłego roku?
~Go napisał(a):to jest własnie TBS!~Wojtuś napisał(a): No to trochę po terminie...poślizgnął się wykonawca? Z tego co pamiętamy to termin był na połowę września ubiegłego roku?
Moment, czy ja zle przeczytalem czy zle zrozumialem - czynsz 11,61 zl/m2? Czyli np 4 osobowa rodzina potrzebujaca powiedzmy 70m2 placi miesiecznie ponad 800 zl czynszu?!
Prosze o poprawe jesli to moj blad...
~Go napisał(a):to znaczy dużo czy mało?~Wojtuś napisał(a): No to trochę po terminie...poślizgnął się wykonawca? Z tego co pamiętamy to termin był na połowę września ubiegłego roku?
Moment, czy ja zle przeczytalem czy zle zrozumialem - czynsz 11,61 zl/m2? Czyli np 4 osobowa rodzina potrzebujaca powiedzmy 70m2 placi miesiecznie ponad 800 zl czynszu?!
~Go napisał(a):No ale ponoc po iluś latach płacenia takiego czynszu mieszkanie mozna taniej kupić płacąc w ratach czyli w czynszu. .~Wojtuś napisał(a): No to trochę po terminie...poślizgnął się wykonawca? Z tego co pamiętamy to termin był na połowę września ubiegłego roku?