Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Co z tą Szczytnicą?
~ niezalogowany
4 lutego 2016r. o 19:43
Co za patola ta stara jedna z drógą dno ką
kretne i śmie tu wypowiadać się na temat wszystkich mieszkańców Szczytnicy.Śmiech na sali
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 lutego 2016r. o 19:50
ale numer jaki czad sama chodzi nawalona prawie co drugi dzien stara pijaczka kto ja tam wpuscil
~ niezalogowany
4 lutego 2016r. o 20:02
Reklama osiedla .....powalająca.Co na to p.Radna?- bez....radna?
~ niezalogowany
4 lutego 2016r. o 20:06
~ napisał(a): Reklama osiedla .....powalająca.Co na to p.Radna?- bez....radna?
Jaki pan taki kram.....hmmm
~józek niezalogowany
4 lutego 2016r. o 20:26
A co radna ma do tego ? Szukacie winnych to zacznijcie od siebie
~Dumny niezalogowany
4 lutego 2016r. o 20:52
Jestem mieszkańcem osiedla w szczytnicy i jestem z tego dumny a te labadziary nie wypi......jedno slowo JEBAC..... A a do reszty normalnych mieszkańców- POZDRO
~mieszkanka niezalogowany
4 lutego 2016r. o 21:41
gwiazdy Szczytnicy zabłysnęły tylko jakim prawem wypowiadają się za wszystkich mieszkańców a czy w Bolesławcu czy innym mieście nie ma patologi czy narkomanii panie które się wypowiadają i obwiniają Gminę i Policję za wszystko a same systematycznie korzystają z Pomocy Społecznej a kasa idzie na picie a pani Danuta jest pewnie dobrze znana naszej Policji z częstych interwencji która była potrzebna do jej problemów z konkubentem najpierw razem piją a potem się biją i bardzo często jest pod wpływem alkoholu i sama grozi sąsiadom a po głowie to i dostała nie raz od swojego konkubenta a nie od gówniarza jak to pani nazwała naszą młodzież śmiechu warte brawa dla Pana redaktora za super wywiad proponuję nagrodę Grand Press :D :D :D :D
~ niezalogowany
4 lutego 2016r. o 21:50
Szczytnico ojczyzno moja ty jestes jak zdrowie ten tylko cie nie docenia kto cie zdradził
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza