Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Co z tą Szczytnicą?
~ niezalogowany
4 lutego 2016r. o 21:55
~józek napisał(a): A co radna ma do tego ? Szukacie winnych to zacznijcie od siebie codzi o pana radnego w koncu odpowiedzialnosc jakas spoczywa
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 lutego 2016r. o 22:00
Pozdrawiam nasze odwazne gwiazdy juz na pomorzu o was słychac.Osiedle z was jest dumne.do odwaznych swiat nalezy.
~Józek niezalogowany
4 lutego 2016r. o 22:38
~ napisał(a):
~józek napisał(a): A co radna ma do tego ? Szukacie winnych to zacznijcie od siebie codzi o pana radnego w koncu odpowiedzialnosc jakas spoczywa

Którego radnego tu raczej jest pole do popisu dla dzielnicowego
~...a niezalogowany
5 lutego 2016r. o 1:29
Popieram Twoją wypowiedz!!!! Ta Pani wypowiada się na temat ALKOCHOLIZMU
itd a sama to robi. Dla mnie to jest śmieszne..a wręcz żenujące .... :P
~ niezalogowany
5 lutego 2016r. o 8:15
Dokładnie od rana nawiana ostatnio stała przede mną w kolejce w sklepie i co kupywała wodeczke :Dwiec jak moze sie wypowiadac osoba takiego pokroju na pijakow gada a sama z nimi pije :D
~ niezalogowany
5 lutego 2016r. o 8:28
Nie rzucim ziemi to nasz RÓD tak nam dopomóz BOG.Amen
~don Pedro niezalogowany
5 lutego 2016r. o 10:05
Masakra co te kobiety wogóle gadają ze pijaństwo jest to się zgodzę ale jak wszędzie są czarne owce a ze niebezpiecznie mieszkałem w szczytnicy jakiś czas chodziło się po nocach z pracy się wracało późnym wieczorem jakos nie czułem się niebezpiecznie teraz czasem tam bywam jak odwiedzam rodzinę nieraz do sklepu w nocy się idzie po browka bo zabraknie jeszcze nic mi się nie stało auto moje zawsze otwarte stoi bo zamek mam zepsoty jeszcze nic nie zginęło teraz mieszkam w dużym mieście i powiem tak tu są dzielnice gdzie faktycznie jest niebezpieczne a szczytnica z pewnością niebezpieczna nie jest pozdrawiam
~don Pedro niezalogowany
5 lutego 2016r. o 10:07
Masakra co te kobiety wogóle gadają ze pijaństwo jest to się zgodzę ale jak wszędzie są czarne owce a ze niebezpiecznie mieszkałem w szczytnicy jakiś czas chodziło się po nocach z pracy się wracało późnym wieczorem jakos nie czułem się niebezpiecznie teraz czasem tam bywam jak odwiedzam rodzinę nieraz do sklepu w nocy się idzie po browka bo zabraknie jeszcze nic mi się nie stało auto moje zawsze otwarte stoi bo zamek mam zepsoty jeszcze nic nie zginęło teraz mieszkam w dużym mieście i powiem tak tu są dzielnice gdzie faktycznie jest niebezpieczne a szczytnica z pewnością niebezpieczna nie jest pozdrawiam
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!