~x napisał(a): Wyobrażam sobie ile frustracji i miernoty w sobie musi mieć osoba tak niezadowolona z życia,że zazdrości ludziom działania.Sama nic nie potrafi,więc najlepiej hejtować innych-wstyd.Firma Oriflame to świetna firma,więc aby o niej coś napisać to trzeba zapoznać się zjej ofertą.Życzę aby biuro się rozwijało pomimo złośliwych,niesprawiedliwych uwag.
hahahahahhaah dobre :) Nie wiem gdzie w powyższych wypowiedziach jest nie zadowolenie z życia i złośliwe komentarze. Wyssana z palca wypocina za przeproszeniem. Życzę tym paniom zdrowia i szczęścia i naprawdę niech im się wiedzie. Co za durny komentarz :> Wyrażam tylko zdanie na temat kosmetyków Oriflame i nie tylko . Ogólnie Oriflame reklamuje się jako naturalne kosmetyki ale do naturalnych im daleko na co zwróciłam uwagę.
Natomiast ja się zastanawiam jak zadufaną i pyszną osobą musisz być ty skoro takie wnioski wyciągasz, i nazywasz mnie miernotą, frustratką nie zadowoloną z życia i zazdrośnicą, nie znając mnie.
Akurat w Oriflame byłam , czy wspaniała firma to się nie będę wypowiadać , każdy chce zarabiać i chwali swoje i mam to gdzieś.
Pozdrawiam cię pyszna osobo i nabierz trochę dystansu. Teraz to takie modne wyzywanie od hejterów . Nie można własnego zdania wyrazić bo od razu hejt
:> Czy ktoś został obrażony sponiewierany czy pomówiony publicznie pod nazwiskiem? Absolutnie nie, więc się nie wczuwaj