~ napisał(a): ~ napisał(a): ~ napisał(a): Czyli rodzinę ma dlatego, że jest członkiem Prawa i Sprawiedliwości i dlatego też ma wyższe wykształcenie? Jednak jesteś głupia?
Czyli posiadanie rodziny i zaocznie zdobyte wyższe wykształcenie wraz z doświadczeniem w sklepie meblowym wystarczy by zostać szefem lokalnej ARiMR?
Jednak jesteś chamskim głąbem kapuścianym? :)
To, że założył rodzinę świadczy iż jest człowiekiem statecznym i odpowiedzialnym. A to, że ma wyższe wykształcenie potwierdza jego inteligencję i intelekt. A co do systemu studiowania to nie ty będziesz decydować, który system jest lepszy. Czy ustawodawca określił, że ten system jest gorszy lub lepszy?
Czyli potwierdza się twoja głupota?
Czy stanowisko w sklepie meblowym nie jest odpowiednie dla człowieka stateczengo i odpowiedzialnego? Czy ustawodawca określił , że przynależność do PIS-u jest czynnikiem decydującym o przydziale stanowisk??Co do sytemu studiowania to podobnie jak do sytemu wyboru ludzi na stanowiska w agencjach rządowych według klucza partyjnego, nie ja to o tym zdecydowałem ale nie oznacza to , że nie mogę mieć innego zdania niż "kolesie" z PIS-U.
Jeżeli kogoś określę mianem głąba kapuścianego to czy to oznacza , że potrafi logicznie myśleć?? :)