Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Szymon Pogoda szefem lokalnej ARiMR
~Razor niezalogowany
4 marca 2016r. o 8:50
kolesiostwo..kpina i hańba...i stanie taki bezwstydnik z głupim uśmiechem..to się nigdy nie skończy..zostaje nadzieja że życie go zweryfikuje..tfuu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
4 marca 2016r. o 8:58
~Razor napisał(a): kolesiostwo..kpina i hańba...i stanie taki bezwstydnik z głupim uśmiechem..to się nigdy nie skończy..zostaje nadzieja że życie go zweryfikuje..tfuu
A najgorsze jest to, że już się całkiem z tym nie kryją. Przynależność partyjna daje wielkie fory. Ja mam tylko nadzieję, ten Pan poczuje to, co teraz czuje jego poprzednik. Zaznaczam, że nie znam żadnego z nich.
~Rolnik Seba niezalogowany
4 marca 2016r. o 10:09
Bardzo trafne ogarnięcie tego zagadnienia, co w połączeniu z patologią na górze.... szef Orlenu kpina , rada nadzorcza PGE jakiś babsztyl ze Społem, który będzie nadzorował np. budowę elektrowni atomowej, szef telewizji, stadnin koni, tamci to chociaż stwarzali pozory i jednak byli merytoryczni, a tu do tej pory nie ma dopłat, bo ich poprosty ci nowi :szewce, meblarze, i inni działacze nie umieją policzyć, kpina w myśl zasady TKM
~rolnik napisał(a): tak jak myślisz, że na danym stanowisku nie można znaleźć nikogo gorszego od obecnego - to pis cię zadziwi - dobra zmiana - hehehheeh - żeby być rolnikiem trzeba mieć wykształcenie rolnicze - i 5 lat doświadczenia w branży -wg nowej ustawy pis - żeby decydować o całym powiecie rolników -wystarczy być z pisu :P
- i sorki jak gość się decyduje na stanowisko ze względów politycznych ,to nie można mówić o godności, sumienności i uczciwości - podobnie jak prezesi stadnin są zaprzeczeniem tych cech .......... jak można dać stanowisko związane z rolnictwem kpl laikowi - on ma zadanie kontrolować i wydawać decyzje na podstawie wniosków rolników skoro nie będzie miał pojęcia czego dotyczą te wnioski ??
To jest jak zrobienie w powiecie szefem geodezji nauczyciela muzyki, a nadzoru budowlanego socjologa. niby po 10 latach tej pracy się nauczą - albo nie
13054
#kajtek68 nieaktywny
4 marca 2016r. o 10:44
TKM istniało od zawsze ;)
Widocznie Szymon odpowiednio się zasłużył :)

Naprawdę dziwią mnie obecne KOD-y, tudzież permanentne bicie piany.
Na chwilę obecną nikt mnie jeszcze nie ZGWAŁCIŁ !
Czego i Wam życzę :P
Dlatego powstrzymajcie się z ostatecznymi ocenami przez najbliższe trzy lata.
Dopiero wtedy będą miarodajne :D
~ niezalogowany
4 marca 2016r. o 11:01
kajtek68 napisał(a): TKM istniało od zawsze ;)
Widocznie Szymon odpowiednio się zasłużył :)

Naprawdę dziwią mnie obecne KOD-y, tudzież permanentne bicie piany.
Na chwilę obecną nikt mnie jeszcze nie ZGWAŁCIŁ !
Czego i Wam życzę :P
Dlatego powstrzymajcie się z ostatecznymi ocenami przez najbliższe trzy lata.
Dopiero wtedy będą miarodajne :D

Za trzy lata to więzienie będą pełne więźniów politycznych a gospodarka w ruinie.
~On niezalogowany
4 marca 2016r. o 11:13
przecież to jest jakiś żart.....ten chłopak nie ma nic wspólnego z tym tematem, kiedy jego rówiesnicy już od kilku lat cięzko pracowali, kombinowali,wyjeżdżali za granice za chlebem on siedział u tatusia w elektrycznym i nie miał pomysłu co by tu w życiu robić bo do wszystkiego miał dwie lewe ręce i nic mu sie nie chciało,no to dostał pomocną dłoń od Wujka z Pis i po 6 latach jest gdzie jest. tylko gratulować.......Nie będę pisał więcej bo boję się o swoją rodzinę nie chce mieć wizyty w domu:)
13054
#kajtek68 nieaktywny
4 marca 2016r. o 11:14
178.37.220.***,
więzienie znaczy dla mnie zupełnie coś innego niż więzienia.
I po co ten bottom-posting ?
Pozdrawiam
11445
PanM
4 marca 2016r. o 11:45
~On napisał(a): przecież to jest jakiś żart.....ten chłopak nie ma nic wspólnego z tym tematem, kiedy jego rówiesnicy już od kilku lat cięzko pracowali, kombinowali,wyjeżdżali za granice za chlebem on siedział u tatusia w elektrycznym i nie miał pomysłu co by tu w życiu robić bo do wszystkiego miał dwie lewe ręce i nic mu sie nie chciało,no to dostał pomocną dłoń od Wujka z Pis i po 6 latach jest gdzie jest. tylko gratulować.......Nie będę pisał więcej bo boję się o swoją rodzinę nie chce mieć wizyty w domu:)

Szkoda że na Bolec -Info można się wypowiadać anonimowo.
Jawność znacznie powstrzymuje od braku rozsądku i trzymania języka na wodzy.
Jak wszyscy wiedzą PiS jest jedną z ostatnich partii którą widział bym przy władzy.To jednak tylko moje życzenie .Przyjrzyjmy się faktom.
Na dzisiaj PiS ma autentycznie pełnię władzy w Polsce .Decyzje o sposobach rządzenia zapadają w jego władzach . Nie należy w emocjach nie doceniać przywódcy tej partii.
Moim zdaniem plan wygląda tak . PiS ma żelazny elektorat na poziomie 25 % biorących udział a wyborach .Przy większe frekwencji może to nie wystarczyć.
Dlatego też decyzja o powiększeniu potencjalnego elektoratu.
Najłatwiej poprzez przejęcie sektora rolniczego .Wyeliminowanie i wymazanie z politycznej mapy PSL TO KORZYŚĆ UBOCZNA.
Miejsca pracy / stanowiska / to czysty i pewny elektorat . Scheda po PSL to około 5 - 10 %

A teraz Szymon Pogoda --
To młody człowiek jeszcze nie zmanierowany do cna przez polityczne koterie .
Ta agencja tak czy inaczej przejęta była by przez PiS . Zatem mianowanie z klucza Szymona Pogody jest najmniejszym złem jakie PiS mógł wywinąć na naszym terenie.
Dajmy młodemu koledze szansę .Poczekajmy co Szymon Pogoda poczyni . Sam po wyborach deklarowałem że będę oceniał czyny .Dlatego też za czyny a nie zamiary oceniam Ministra MON . Za nierozsądne , niepoważne i złe rządzenie wojskiem.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Życzenia