jozekarbuzek napisał(a):Kto jaką bronią walczy od takiej zginie-znamy wszyscy te stare powiedzenie-jak świat. 5 te przykazanie -nie zabijaj !!~Tania napisał(a): Wystrzelać tą patologia całą
wystrzelać tę patologię całą
jak już chcesz zabijać to rób to bezbłędnie
~jozekarbuzek napisał(a): A co nie stać Was by zrobić aktualne ?Ile u pana JÓzia w pawilonie koła ,,Grazki,,kosztuje ...klej?-chce kupic :P
~MieszkaniecOs. napisał(a):
Jeżeli redaktor już podaje informację o złożeniu wniosku o oddzieleniu osiedla to może załączył by ten wniosek, może wiele osób inaczej patrzyło na sprawę po zapoznaniu się z problemami mieszkańców?
~MieszkaniecOs. napisał(a): Redaktor szuka sensacji pisząc 3 artykuły po 5 zdań, gratuluję profesjonalizmu. Jeżeli wasza redakcja ma aż tyle do zaprezentowania, to współczuję mieszkańcom spotkania z waszym dziennikarzyną. Ale portal nabija wejścia, reklamy pracują i właściciele są zadowoleni.Ja nie wiem o co wam chodzi, ciągle coś sie dzieje w gminie. Jeżeli chodzi o osiedle to pamiętam czasy gdy nie było drogi asfaltowej ze szczytnicy na osiedle . Pare lat tamu był znowu wylewany asfalt, oświetlenie ulic i bloki macie, doprowadzenie kanalizacji też bardzo dużo kosztowało, a drodzy mieszkańcy osiedla jeżeli chodzi o dodatkowe patrole policji na osiedlu to kto za to płaci? Cala gmina. Sale dla młodzieży macie (z komputerami), 2 place zabaw też. Nie pier.... że gmina nic nie robi na osiedlu bo to kłamstwo!. Wójt chciał wam podłączyć we współpracy z jakąs firmą z Wrocka gaz to nie chcieliście. Ja nie wiem o co wam chodzi! Po prostu wygląda to tak jak byście chcieli wszystko zagarnąć dla siebie żeby tylko wójt wam wciskał kasę na wszystko... A wy i tak bylibyście nie zadowoleni.... My tez musieliśmy na wiosce długo czekać na orlik czy plac zabaw pod szkołą i jakoś nie protestowaliśmy... aaa i jeszcze jedno... jak był dzień dziecka na wiosce to też nie protestowaliście żeby do nas przyjechać z osiedla... a jak przychodzi co do czego to szczytnica i gmina jest bee...
Jeżeli redaktor już podaje informację o złożeniu wniosku o oddzieleniu osiedla to może załączył by ten wniosek, może wiele osób inaczej patrzyło na sprawę po zapoznaniu się z problemami mieszkańców? Każdy z nas chce mieć w swojej miejscowości chodniki, place zabaw, boisko, oświetlone ulice i zrobione drogi. Dlaczego My, mieszkańcy osiedla musimy dokładać do chodnika na wsi zamiast inwestować w swoje osiedle? Nie chcemy by nasze osiedle kojarzyło się z ruinami, śmietnikami i patologią. Obecna Pani Radna, w porównaniu do poprzednich wiele zrobiła dla osiedla i dobrze, że porusza takie tematy.