Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Separatyści ze Szczytnicy?
~Tak z boku patrząc...... niezalogowany
21 marca 2016r. o 17:24
~ napisał(a): a moze nas do Niemiec przyłączą wtedy napewno była by przychodnia lekarska,apteka,przedszkole.szkoła,autobus nisko-podłogowy.boisko do piłki noznej,siłownia ,,pod chmurką,,to skromne zyczenia .....POzdrawiam .Zdrowych wesołych swiąt

PO co jeszcze tu wplatasz tę popapraną politykę? Ja @jozekarbuzek tak dobrze sobie radzi i bez podtekstów pomóż jak temat Ciebie dotyczy. Też życzę zdrowych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych!! :-) (z jajami w koszyczku :-) )
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ obserwator niezalogowany
21 marca 2016r. o 17:28
Panie Wójcie dlaczego ludzie są tak zdesperowani i chcą odzielenia od Warty B. ?-daje to duzo do...myslenia.Widac ze ktos ujął się za Szczytnicą .Brawo dla naszej Radnej osiedla
~Tak z boku patrząc...... niezalogowany
21 marca 2016r. o 17:32
~Tak z boku patrząc...... napisał(a):
~ napisał(a): a moze nas do Niemiec przyłączą wtedy napewno była by przychodnia lekarska,apteka,przedszkole.szkoła,autobus nisko-podłogowy.boisko do piłki noznej,siłownia ,,pod chmurką,,to skromne zyczenia .....POzdrawiam .Zdrowych wesołych swiąt

PO co jeszcze tu wplatasz tę popapraną politykę? Ja @jozekarbuzek tak dobrze sobie radzi i bez podtekstów pomóż jak temat Ciebie dotyczy. Też życzę zdrowych i rodzinnych Świąt Wielkanocnych!! :-) (z jajami w koszyczku :-) )

ma być- Jak @jozekarbuzek
~panna nikt niezalogowany
21 marca 2016r. o 17:49
Raczej nie chodzi o odłączenie od gminy tylko od wsi Szczytnica i utworzenie nowego sołectwa. Czyli będzie nowe stanowisko sołtysa do obsadzenia ;)
~ niezalogowany
21 marca 2016r. o 18:04
~panna nikt napisał(a): Raczej nie chodzi o odłączenie od gminy tylko od wsi Szczytnica i utworzenie nowego sołectwa. Czyli będzie nowe stanowisko sołtysa do obsadzenia ;)

Ja będę sołtysem :D
~harnaś niezalogowany
21 marca 2016r. o 18:24
http://.../boleslawiec/wiadomosc/CLo/starosto-i-wojcie-haniszewski-spojrzcie-na-osiedle-szczytnica
!! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !! !!

Zastosowana autokorekta

~Wiem niezalogowany
21 marca 2016r. o 18:38
Rondo napewno się tam przyda :-P
~Wiem niezalogowany
21 marca 2016r. o 18:38
Rondo napewno się tam przyda :-P
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza