~~Baranie napisał(a): Ktoś napisał: CNC napisał(a): spowiadanie :D :D ostatni najgorszy relikt głupoty :D :D ludzie , boga nie ma :D
Baranie.. ty podjeżdżając na stacje paliw nie wiesz po której stronie masz wlew paliwa. Ale jesteś pewnien że Boga nie ma?
A ty jesteś pewny że jest?jeżeli jest to mi go przedstaw.Boga nie ma ,a Jezus to wymysł .A zacznę od początku żeby zapełnić pustke ćwierć inteligentom ,to podzielono to tak 30% wolny czas spędza w kościele i tym podobne,30% uprawia sport,30% go ogląda,a 10 to normalni inteligentni ludzie którzy idą przed tym całym motłochem.Mówi żona do męża ty stary za 2 lata w 2024 będą spadały meteoryty z nieba,a skąd to wiesz ,a w tym programie mówią,eeetam przełącz na mecz na 2 kanale,tam grają unga bunga kontra kuka kika.i tak to właśnie wygląda.ja Boga się wyrzekłem 15 lat temu,jak to miał mi pomuc ,ale nie pomugł ,pomogła mi osoba tu na ziemi(płaskiej w kształcie pizzy okrytej kopułą na wysokośco 50 km)zwykła żywa istota,a nie żaden wymyślony twór typu buk jezus itp.tym kler karmi tępy naród.