Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdzie można się wyspowiadać?
~K39 niezalogowany
23 grudnia 2016r. o 19:13
u raczki
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10630
#CNC nieaktywny
23 grudnia 2016r. o 19:16
spowiadanie :D :D ostatni najgorszy relikt głupoty :D :D ludzie , boga nie ma :D
~~Zielonoszare Przymiotno niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 15:43
CNC napisał(a): spowiadanie :D :D ostatni najgorszy relikt głupoty :D :D ludzie , boga nie ma :D

~~Sw niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 15:44
CNC napisał(a): spowiadanie :D :D ostatni najgorszy relikt głupoty :D :D ludzie , boga nie ma :D

Boga nie ma bo ciebie nie ma jakbym w ciebie wierzył boga bym nie poznał jag go nie umiesz znalesc tos gupi
~~Baranie niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 15:51

Baranie.. ty podjeżdżając na stacje paliw nie wiesz po której stronie masz wlew paliwa. Ale jesteś pewnien że Boga nie ma?
~~Brudna Puszkinia niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 20:33
~~Sw napisał(a):
Ktoś napisał: CNC napisał(a): spowiadanie :D :D ostatni najgorszy relikt głupoty :D :D ludzie , boga nie ma :D

Boga nie ma bo ciebie nie ma jakbym w ciebie wierzył boga bym nie poznał jag go nie umiesz znalesc tos gupi

~~Sw napisał(a):
Ktoś napisał: CNC napisał(a): spowiadanie :D :D ostatni najgorszy relikt głupoty :D :D ludzie , boga nie ma :D

napisz po polsku
~~Karmelowopłowa Smagliczka niezalogowany
16 kwietnia 2022r. o 21:29

Jest, jest.
~~bazyliszek niezalogowany
17 kwietnia 2022r. o 6:08
~~Baranie napisał(a):

Baranie.. ty podjeżdżając na stacje paliw nie wiesz po której stronie masz wlew paliwa. Ale jesteś pewnien że Boga nie ma?
A ty jesteś pewny że jest?jeżeli jest to mi go przedstaw.Boga nie ma ,a Jezus to wymysł .A zacznę od początku żeby zapełnić pustke ćwierć inteligentom ,to podzielono to tak 30% wolny czas spędza w kościele i tym podobne,30% uprawia sport,30% go ogląda,a 10 to normalni inteligentni ludzie którzy idą przed tym całym motłochem.Mówi żona do męża ty stary za 2 lata w 2024 będą spadały meteoryty z nieba,a skąd to wiesz ,a w tym programie mówią,eeetam przełącz na mecz na 2 kanale,tam grają unga bunga kontra kuka kika.i tak to właśnie wygląda.ja Boga się wyrzekłem 15 lat temu,jak to miał mi pomuc ,ale nie pomugł ,pomogła mi osoba tu na ziemi(płaskiej w kształcie pizzy okrytej kopułą na wysokośco 50 km)zwykła żywa istota,a nie żaden wymyślony twór typu buk jezus itp.tym kler karmi tępy naród.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza