Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Russ: Ta tablica jest dla przyszłych pokoleń
~ars niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 22:36
To przez pisowskich fanatyków i oszołomów ludzie mają już dość słuchania o Smoleńsku. I w du..e mają te ich marsze, msze i całe to sekciarskie pierdzielenie!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 22:48
Katastrofę smoleńską obrzydzili: Kaczyński, Macierewicz, miesięcznice, mohery i
całe PIS. Nikt inny do obrzydzania ręki nie przyłożył
~Makz niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 22:53
Mi to obrzydziły ...y. Słuchać o tym nie mogę

Zastosowana autokorekta

~??? niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 23:07
A ja jestem zdania, że gdyby PO, które wtedy było u władzy, rzetelnie przeprowadziło pogrzeby i śledztwo (nie mieszano by ciał, pamiątek itp.) to dziś temat byłby dużo mniej kontrowersyjny. Ale cóż, wiadomo kto dzięki temu zyskał pełnię władzy w Polsce. Smoleńsk jest jak Katyń, póki nie poznamy całej prawdy to zawsze będą pokolenia krzyczące o tej sprawie. Za PRLu sprawy katyńskiej nie było a jak już, to propaganda mówiła, że to Niemcy zrobili, a po 1989 r. prawdziwa historia ta została na głos opowiedziana. I kto w tamtych czasach był uważany za oszołoma, anypaństwowca? Ci którzy mieli rację, której nikt słuchać nie chciał. Podobnie jest teraz, to co zrobiły POwskie komisje to kpina. W mojej opinii, czy to się komuś podoba czy nie, kwestią racji stanu jest wyjaśnienie tej katastrofy. I to że wciąż jest tyle pytań to raczej nie wina PiSU. Tyle...
211
skorn
9 kwietnia 2016r. o 23:16
~??? napisał(a): gdyby PO, które wtedy było u władzy, rzetelnie przeprowadziło pogrzeby i śledztwo (nie mieszano by ciał, pamiątek itp.) to dziś temat byłby dużo mniej kontrowersyjny.

No i przede wszystkim, gdyby nie oddali śledztwa tylko Rosji.

<i>
~ niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 23:19
Roman i Russ... Bijta się bijta, będziemy pamiętać
~Szkoda niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 23:24
Nieszczęśliwy wypadek jakich pełno codziennie na drogach i nie tylko. I tyle! nic dodać nic ująć. Pamiętać, wspominać. Żyć!!
~Do: szkody niezalogowany
9 kwietnia 2016r. o 23:33
Nieszczęśliwy /?/ - co za bzdura.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza